miroom ne zaman cıkacakArkadaşlar Redmi Note 6 Pro için Kosmos Rom çıkmıştır. Miui 11 olan rom Eu rom tabanlıdır. Fakat dili Türkçe seçmenize rağmen, ayarlar kısmında birçok yer İngilizce olarak kalıyor. Rom ek özellikler ile geliyor. Her yeri özelleştirebiliyorsunuz.
∆Rom Linki :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
∆Yükleme Videosu:Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Rom gayey stabil, fakat ben aşırı karşık rom sevmiyorum. Denemek isteyen arkadaşlar bakabilirsiniz.
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynen hocam benım de istediğim buValla bilmiyorum hocam! İnşallah en kısa sürede global stabil gelir de ona geçerim... Ben sade seviyorum... Sizin de isteğiniz gerçekleşir İnşallah...
Arkadaşlar Redmi Note 6 Pro için Kosmos Rom çıkmıştır. Miui 11 olan rom Eu rom tabanlıdır. Fakat dili Türkçe seçmenize rağmen, ayarlar kısmında birçok yer İngilizce olarak kalıyor. Rom ek özellikler ile geliyor. Her yeri özelleştirebiliyorsunuz.
∆Rom Linki :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
∆Yükleme Videosu:Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Rom gayet stabil, fakat ben aşırı karşık rom sevmiyorum. Denemek isteyen arkadaşlar bakabilirsiniz.
Bu nedir hocam? Link çalışmıyor ya da ben giremedim.Amme hizmeti yapalım
Download link :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Dosyayı rardan çıkarın. Zip dosyasını dahili depolamaya atın. Telefonu kapatıp twrp moduna alın.
files to unrar. Zip files select to phones stroge move. phone closed to vloume + power open to twrp modes.
Install / Kurulum :
Temizle > Veri > Önbellek > Satıcı > Sistem
wipe All > Data > Cache > Vendor > Sytem
Yükle > Zip dosyasını seçip yükleyin.
Install > Zip files select to install.
Açılış uzun sürebilir.
Bu nedir hocam? Link çalışmıyor ya da ben giremedim.
. linke tıkladıgımdaBu nedir hocam? Link çalışmıyor ya da ben giremedim.