- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- Mi 8 SE
- Meslek
- Hesap Uzmanı
- Konular
- 5
Evet, Google play de var.Türkçe mi?
Evet, Google play de var.Türkçe mi?
Yanlış rom dsoyasını indirmişsiniz... Ne güzel konu açmıştım, yönetici arakadaş aynı rom diye kapattı konumu. İnsan bir sorar ya? Bak millet yanlış romu yüklüyor. Kardeşim senden özür diliyorum. doğru Rom Linki bu:romu kurdum ama turkce yok sadece 5 dil var
Az çok ingilizcen vardır hocam. Vereceğim sayfada detaylı anlatım var. Gir oradan bak istersen.romu kurdum ama turkce yok sadece 5 dil var
Arkadaşın. Verdiği rom 9.9.26 eu rom 24 olan. İlk çıkan beta romhocam dedigin linkten indirdim zaten 9.9.24 surumu
26 versiyonunun linkini verirmisinizArkadaşın. Verdiği rom 9.9.26 eu rom 24 olan. İlk çıkan beta rom
Aslında bölüm sorumlusu konuyu düzenleyebilir serhat.yldzYanlış rom dsoyasını indirmişsiniz... Ne güzel konu açmıştım, yönetici arakadaş aynı rom diye kapattı konumu. İnsan bir sorar ya? Bak millet yanlış romu yüklüyor. Kardeşim senden özür diliyorum. doğru Rom Linki bu:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediraçmış olduğum konuda detaylı yazıyordu fakat moderatör arkadaş konuyu kilitleyip, çöpe attı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Az çok ingilizcen vardır hocam. Vereceğim sayfada detaylı anlatım var. Gir oradan bak istersen.
Link:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
26 versiyonunun linkini verirmisiniz
Bence de konuyu yeni rom ile güncellerse, arkadaşlarımızın işi kolayalaşır.Aslında bölüm sorumlusu konuyu düzenleyebilir serhat.yldz
AynenBence de konuyu yeni rom ile güncellerse, arkadaşlarımızın işi kolayalaşır.