Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.2.2.0 OEKMIXM Global Kararlı Rom

redminote6pro

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yazılım
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
0
Bir biz yapamadık arkadaş ya. Çok uzağım böyle şeylere, yazılan her şeyi uzay üssünde yaşıyormuşsunuz gibi okuyorum. İyiki varsınız her biriniz çok değerlisiniz hocam eyvallahta. 10.2.2.0'da kaldık :) Yok mudur istanbul'da yardımcı olabilecek birileri, hayrına yardımcı olsun :)
kardeşim hayırlı geceler buraya yeni üye oldum hakan35 nick'li kardesimden Allah razı olsun şuraya yazdigim linkten indir sonrasında telefonda ayarlara ordaan sistem güncellemesi de burdan 3 tane üst üste nokta var ona tıkla paketle ilgili olan sekmeye tıkla ve oradan indirdiğiniz dosyayı gösterin ve bir fincan kahve alıp arkanıza yaslanin o kurulumu kendisi yapacaktır kolay gelsin işlem bu kadar basit
Not: bu işlem sonucunda verileriniz silinecektir böyle yapmanız telefonunuzun verimli çalışması açısından gerekli bir işlemdir
Umarım işinize yarar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir biz yapamadık arkadaş ya. Çok uzağım böyle şeylere, yazılan her şeyi uzay üssünde yaşıyormuşsunuz gibi okuyorum. İyiki varsınız her biriniz çok değerlisiniz hocam eyvallahta. 10.2.2.0'da kaldık :) Yok mudur istanbul'da yardımcı olabilecek birileri, hayrına yardımcı olsun :)

Son düzenleme:

erginsevdi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ergin sevdi
Cihazım
Xiaomi redmi no
Konular
28
10.0.5 sürümünün recovery dosyasını indirdim paket yukleyiciden yuklemeye çalışıyorum ama bu hata geliyor nasıl çözebilirim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-01-28-23-06-06-054_com.android.updater.png
    Screenshot_2019-01-28-23-06-06-054_com.android.updater.png
    237,8 KB · Görüntüleme: 29

erginsevdi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ergin sevdi
Cihazım
Xiaomi redmi no
Konular
28

erginsevdi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ergin sevdi
Cihazım
Xiaomi redmi no
Konular
28

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Yüklemek için bootloader falan açmak lazım değil mi

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi flash ile yükleme yapmak icin bootloader açık olması lazım evet. Veya twrpden ama onda da acık olmasi lazim

Coilover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Birol
Cihazım
NOTE 6 PRO
Konular
11
kardeşim hayırlı geceler buraya yeni üye oldum hakan35 nick'li kardesimden Allah razı olsun şuraya yazdigim linkten indir sonrasında telefonda ayarlara ordaan sistem güncellemesi de burdan 3 tane üst üste nokta var ona tıkla paketle ilgili olan sekmeye tıkla ve oradan indirdiğiniz dosyayı gösterin ve bir fincan kahve alıp arkanıza yaslanin o kurulumu kendisi yapacaktır kolay gelsin işlem bu kadar basit
Not: bu işlem sonucunda verileriniz silinecektir böyle yapmanız telefonunuzun verimli çalışması açısından gerekli bir işlemdir
Umarım işinize yarar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam değerli cevabın için çok teşekkür ederim dosyayı indirdim. Fakat bu sayfa da serhat hoca ve bazı arkadaşlar bu yöntemle olmayacağını. Bilgisayar üzerinden yapılması gerektiğini yazmışlar. Bende bu yöntem ile yapıp rahatıma bakacaktım fakat öyle bir yorum okuyunca vazgeçtim açıkcası. Sizin yorumunuz nedir ? bu arada indirdiğimiz 1,6 gb lık dosyayı herhangi bir klasöre atabiliyor muyuz ve isim değiştirmemize gerek kalmıyor mu ? birde bilgisayar gerekmiyor mu bu işlemler için romdur flashtır vs.

redminote6pro

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yazılım
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
0
Hocam değerli cevabın için çok teşekkür ederim dosyayı indirdim. Fakat bu sayfa da serhat hoca ve bazı arkadaşlar bu yöntemle olmayacağını. Bilgisayar üzerinden yapılması gerektiğini yazmışlar. Bende bu yöntem ile yapıp rahatıma bakacaktım fakat öyle bir yorum okuyunca vazgeçtim açıkcası. Sizin yorumunuz nedir ? bu arada indirdiğimiz 1,6 gb lık dosyayı herhangi bir klasöre atabiliyor muyuz ve isim değiştirmemize gerek kalmıyor mu ? birde bilgisayar gerekmiyor mu bu işlemler için romdur flashtır vs.
Öncelikle rica ederim hocam hayır PC ye gerek yok birde indirdiğiniz dosya indirmeler klasorunun icinde dosya yerini gösterip kuruluma devam edin dün yorumda yazdığım gibi ayrıca isim değiştirmeye gerek yok daha dün dönüş yaptım 10.2.1 e dönmemdeki sebep ise ekran kilidi geç acilmaya başladı telefonu elime alınca uyanmiyor ayrıca sistem akışı yavasladi kısacası hocam bu son güncelleme çok hatalarla dolu birde dönüş yapınca veriler siliniyor ama telefon gerçekten hocam abartmiyorum bildiğiniz jet motorlu uçak oluyor eğer yine yapmazsanız yardımcı olurum.bilgilrr işinize yararsa ne mutlu bana telefon resmi note 6 pro diğer adı yer uçağı hayırlı akşamlar hocam

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Miflash yüklemesi ile daha temiz yükleme olacağı için, o şekilde yükleme yapmanız önerildi.

Üst Alt