- Adım
- Kartalayata
- Cihazım
- Resmi 5 plus
- Konular
- 1
teşekkürler..Hayir engel.omaz. bootloader kilidini açmadan da gelen güncellemeleri yükleyebilirsiniz
teşekkürler..Hayir engel.omaz. bootloader kilidini açmadan da gelen güncellemeleri yükleyebilirsiniz
Bir biz yapamadık arkadaş ya. Çok uzağım böyle şeylere, yazılan her şeyi uzay üssünde yaşıyormuşsunuz gibi okuyorum. İyiki varsınız her biriniz çok değerlisiniz hocam eyvallahta. 10.2.2.0'da kaldıkYok mudur istanbul'da yardımcı olabilecek birileri, hayrına yardımcı olsun
![]()
Bir biz yapamadık arkadaş ya. Çok uzağım böyle şeylere, yazılan her şeyi uzay üssünde yaşıyormuşsunuz gibi okuyorum. İyiki varsınız her biriniz çok değerlisiniz hocam eyvallahta. 10.2.2.0'da kaldıkYok mudur istanbul'da yardımcı olabilecek birileri, hayrına yardımcı olsun
![]()
![]()
Yardımcı olabilir misinizHayir engel.omaz. bootloader kilidini açmadan da gelen güncellemeleri yükleyebilirsiniz
Eski sürüm diye yüklemiyor. Mi flash ile yükleme yapın.Yardımcı olabilir misiniz
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yüklemek için bootloader falan açmak lazım değil miEski sürüm diye yüklemiyor. Mi flash ile yükleme yapın.
Mi flash ile yükleme yapmak icin bootloader açık olması lazım evet. Veya twrpden ama onda da acık olmasi lazimYüklemek için bootloader falan açmak lazım değil mi
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirkardeşim hayırlı geceler buraya yeni üye oldum hakan35 nick'li kardesimden Allah razı olsun şuraya yazdigim linkten indir sonrasında telefonda ayarlara ordaan sistem güncellemesi de burdan 3 tane üst üste nokta var ona tıkla paketle ilgili olan sekmeye tıkla ve oradan indirdiğiniz dosyayı gösterin ve bir fincan kahve alıp arkanıza yaslanin o kurulumu kendisi yapacaktır kolay gelsin işlem bu kadar basit
Not: bu işlem sonucunda verileriniz silinecektir böyle yapmanız telefonunuzun verimli çalışması açısından gerekli bir işlemdir
Umarım işinize yarar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öncelikle rica ederim hocam hayır PC ye gerek yok birde indirdiğiniz dosya indirmeler klasorunun icinde dosya yerini gösterip kuruluma devam edin dün yorumda yazdığım gibi ayrıca isim değiştirmeye gerek yok daha dün dönüş yaptım 10.2.1 e dönmemdeki sebep ise ekran kilidi geç acilmaya başladı telefonu elime alınca uyanmiyor ayrıca sistem akışı yavasladi kısacası hocam bu son güncelleme çok hatalarla dolu birde dönüş yapınca veriler siliniyor ama telefon gerçekten hocam abartmiyorum bildiğiniz jet motorlu uçak oluyor eğer yine yapmazsanız yardımcı olurum.bilgilrr işinize yararsa ne mutlu bana telefon resmi note 6 pro diğer adı yer uçağı hayırlı akşamlar hocamHocam değerli cevabın için çok teşekkür ederim dosyayı indirdim. Fakat bu sayfa da serhat hoca ve bazı arkadaşlar bu yöntemle olmayacağını. Bilgisayar üzerinden yapılması gerektiğini yazmışlar. Bende bu yöntem ile yapıp rahatıma bakacaktım fakat öyle bir yorum okuyunca vazgeçtim açıkcası. Sizin yorumunuz nedir ? bu arada indirdiğimiz 1,6 gb lık dosyayı herhangi bir klasöre atabiliyor muyuz ve isim değiştirmemize gerek kalmıyor mu ? birde bilgisayar gerekmiyor mu bu işlemler için romdur flashtır vs.
Miflash yüklemesi ile daha temiz yükleme olacağı için, o şekilde yükleme yapmanız önerildi.Hocam değerli cevabın için çok teşekkür ederim dosyayı indirdim. Fakat bu sayfa da serhat hoca ve bazı arkadaşlar bu yöntemle olmayacağını. Bilgisayar üzerinden yapılması gerektiğini yazmışlar. Bende bu yöntem ile yapıp rahatıma bakacaktım fakat öyle bir yorum okuyunca vazgeçtim açıkcası. Sizin yorumunuz nedir ? bu arada indirdiğimiz 1,6 gb lık dosyayı herhangi bir klasöre atabiliyor muyuz ve isim değiştirmemize gerek kalmıyor mu ? birde bilgisayar gerekmiyor mu bu işlemler için romdur flashtır vs.