Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.2.2.0 OEKMIXM Global Kararlı Rom

HaKaaN35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Alüminyum kompozit
Konular
41
Uzmankan hocam bir özeline bakmanı rica ediyorum. Sabah bir mesaj göndermiştim size. Özel mesaj yolu ile görüşebilir miyiz ?
Hocam yümlenen uygulamalar vs. Siliniyor mu?
Evet tamamen siliniyor, yedek alın öyle yapın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar ben 9.6.8.0 Dan 10.2.2.0 a direkt geçtim. İstesem 9 a geri dönebilir miyim? Herkes bir önceki rom diyor illa 10.2.1 e mi geçmek zorundayım?
Miflash ile dönebilirsiniz ama sistem yükleyiciden denemedim deneyin olmazsa hata verir yükleme yapmaz zaten bi zararı olmaz.

Hocam bu hareketten sonra telefondaki kişiler, notlar, fotoğraflar ve uygulamaların hepsi siliniyor mu ve Geliştirici özelliği nasıl aktif edilir ? Desteğin için çok teşekkür ederim Hakan hocam.
Geliştirici seçenekleri için ayarlar /telefon hakkında/MİUİ Sürümü 'ne 10 kere tıklayın aktif oluyor,

Son düzenleme:

rido_knight

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Merhaba bu linkten indirin
en son sürüm sorunsuz kararlı rom, daha sonra geliştirici özelliğini aktif edin güncelleyiciye gelin oradaki 10 yazan yere tıklayın bir kaç kere ardından sağ üstteki üç noktaya tıklayın ve güncelleme dosyası seç gibi bir seçenek var ordan indirdiğiniz dosyayı seçin bu kadar.

hocam merhabalar. bu yükleme yeri tam olarak nerede ekran görüntüsü verebilir misiniz? burası değil mi ? hata alıyoruz biz. teşekkürler

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2019-01-27 at 02.05.22.jpeg
    WhatsApp Image 2019-01-27 at 02.05.22.jpeg
    32,9 KB · Görüntüleme: 29

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
hocam merhabalar. bu yükleme yeri tam olarak nerede ekran görüntüsü verebilir misiniz? burası değil mi ? hata alıyoruz biz. teşekkürler
Evet orası. Miflash fastboot romu yüklemesi ile dönüş sağlayın.

erginsevdi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ergin sevdi
Cihazım
Xiaomi redmi no
Konular
28
Bootloader kiliti falan olayı nedir açıklayan link var mı arama bölümüne yazıyorum çıkmıyor

HaKaaN35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Alüminyum kompozit
Konular
41
Dosya indirirken bağlantınız koptuysa Veya arama geldiyse dosyada eksiklik oluyor bu yüzden 2 kere indirdim bende, ama arkadaşın dediği gibi Miflash ile pcden yaparsanız kurulum daha temiz olur ve herzaman rom eliniz altında bulunur.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Burda anlatmışlar buyrun.

rido_knight

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Evet orası. Miflash fastboot romu yüklemesi ile dönüş sağlayın.
Dosya indirirken bağlantınız koptuysa Veya arama geldiyse dosyada eksiklik oluyor bu yüzden 2 kere indirdim bende, ama arkadaşın dediği gibi Miflash ile pcden yaparsanız kurulum daha temiz olur ve herzaman rom eliniz altında bulunur.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Burda anlatmışlar buyrun.

Cevaplarınız için teşekkür ederim fakat cihaz kilitli. O yüzden miflash işe yaramaz diye denemedik. Dayımın interneti 4 mbit ve uzun süre serverdan dosyayı çekmeye çalıştığı için bağlantı kesiliyor bir süreden sonra sanırım. Dediğiniz gibi dosya tam olarak inmiyormuş. Yukarda verdiğiniz linki bootloader kilitli bir cihazda resmini attığım yerden yüklemeye çalıştığımız zaman hatasız geçecek değil mi? bunu netleştireyim de çünkü cihazın hattı şirket hattı ve aramalarda "sana bir türlü ulaşamıyoruz" gibi geri dönüşlerle karşılaşmış o yüzden sıkıntısı normal bir kullanıcıdan daha büyük. Dönmemiz baya elzem. Yardımlarınız için çok teşekkürler.

HaKaaN35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Alüminyum kompozit
Konular
41
Cevaplarınız için teşekkür ederim fakat cihaz kilitli. O yüzden miflash işe yaramaz diye denemedik. Dayımın interneti 4 mbit ve uzun süre serverdan dosyayı çekmeye çalıştığı için bağlantı kesiliyor bir süreden sonra sanırım. Dediğiniz gibi dosya tam olarak inmiyormuş. Yukarda verdiğiniz linki bootloader kilitli bir cihazda resmini attığım yerden yüklemeye çalıştığımız zaman hatasız geçecek değil mi? bunu netleştireyim de çünkü cihazın hattı şirket hattı ve aramalarda "sana bir türlü ulaşamıyoruz" gibi geri dönüşlerle karşılaşmış o yüzden sıkıntısı normal bir kullanıcıdan daha büyük. Dönmemiz baya elzem. Yardımlarınız için çok teşekkürler.

Ne demek rica ederim, internet bağlantısı i olan bir yerden indirerek sistem yükleyiciden sorunsuzca yükleyebilirsin.

rido_knight

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
11
HaKaaN35 Allah razı olsun arkadaşlar. Geri dönüş sağlandı ve cihazdaki parmak izi, power tuşu basınca geç açılmalar, telefon edince ulaşılamamalar gibi sorunların hepsi çözüldü. İyi ki böyle bir forum var ve sizlerde yardım ediyorsunuz. Teşekkürler.

What43

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
note 6 pro
Konular
1
Arkadaşlar ben yeni aldim teli amaş 10.2.1 iken iyidi ama 10.2.2olunc ayni düşünceyi göremedim yani yüklemeyin derim telde bi tuhaflik olustu
Bana yardim olarak 10.2.1surum bulabilirsiniz rica etsem

Coilover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Birol
Cihazım
NOTE 6 PRO
Konular
11
Bir biz yapamadık arkadaş ya. Çok uzağım böyle şeylere, yazılan her şeyi uzay üssünde yaşıyormuşsunuz gibi okuyorum. İyiki varsınız her biriniz çok değerlisiniz hocam eyvallahta. 10.2.2.0'da kaldık :) Yok mudur istanbul'da yardımcı olabilecek birileri, hayrına yardımcı olsun :)

Üst Alt