Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynen hocam benim bilgisayarda internet yok sadece geri kalan herşey konuda anlatılana uygun yaptım olmadı(sadece İngilizce yapmamisim onunda sonradan farkettim ve dil seçeneğnide yaptım ama yine olmadi),daha sonra farklı bir bilgisayarda yapınca yükleme işlemi başladı.saniyorum bende internet olmadığı için eksik sistem güncellemleri var veya İngilizce dili tam indirmemis olabilir.cunku sitede ne varsa hepsini indirdim diğer bilgisayada yine o indirdiğinim programlarla yükleme yaptım yani ekstra bir şey yapmadım.
gerekli tüm dosyaları indirdim yalnız benim cihazım xiaomi mi 5x olduğu için ben A1 olan modelin android olan sürümünü indirdim bilgisayara fastboot rom yani ondan sonra burdaki işlemlerin hepsini yaptım başarılı bir şekilde ama bu kısma gelince sürekli flashing kısmında kalıyor 2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anladığım kadarıyla note6 pro için sadece bilgi veriyorsunuz belki bilginiz vardır diye buraya yazmak istedim
gerekli tüm dosyaları indirdim yalnız benim cihazım xiaomi mi 5x olduğu için ben A1 olan modelin android olan sürümünü indirdim bilgisayara fastboot rom yani ondan sonra burdaki işlemlerin hepsini yaptım başarılı bir şekilde ama bu kısma gelince sürekli flashing kısmında kalıyor 2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anladığım kadarıyla note6 pro için sadece bilgi veriyorsunuz belki bilginiz vardır diye buraya yazmak istedim