Ne oldu telefona, edl moda mi almak zorunda kaldın, nasil bir hata verdiserhat hoca anti roll back dusdum dedigin gibi yapdim hata verdi
En son çıkan sürümü denediniz mı ?Her seferinde başka bir hata veriyor cihaza USB ile bağladığım da com 3 9008 bağlanıyor
Bu şekilde edl olmuyormu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dediğin gibi emmc dosya images icinede atdim 9.6.8.0 rom u da denedim onunda içine atdim yeni miflash indirdim onuda denedim güç düğmesine basılı tutdum oda olmadı hiç bir şey olmadı USB kablosunu takınca QDloeder 9008 var ama flaş yürümüyor
Mi flash 64 bit sürümüyle deneyin.Her seferinde başka bir hata veriyor cihaza USB ile bağladığım da com 3 9008 bağlanıyor
Bu şekilde edl olmuyormu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dediğin gibi emmc dosya images icinede atdim 9.6.8.0 rom u da denedim onunda içine atdim yeni miflash indirdim onuda denedim güç düğmesine basılı tutdum oda olmadı hiç bir şey olmadı USB kablosunu takınca QDloeder 9008 var ama flaş yürümüyor
Katılıyorum hocam note 6'nın butun global romları zaten arb4 lüCihaz zaten arb4 le çıktı daha düşük arb li romu yok cihazın, arb ye takılmış olamazsınız.