Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - EDL (Test Noktası) HARDBRİCK ÇÖZÜM

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
serhat.yldz ; hocam konuda direk tavsiye ettiğiniz eski bir sürüm vardı onu eklemeniz daha iyi olmaz mı? Ben güncel sürümle yükleyememiştim edl'de.
Anlamadım neyin sürümü? Mi Flash programının sürümü mu, Romun sürümü mü

bersan1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
B. Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
3
serhat.yldz ; programın sürümü hocam. Yani direk rehberde verseniz manasında demiştim.

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
@serhat.yldz ; programın sürümü hocam. Yani direk rehberde verseniz manasında demiştim.
Bilgilendirme icin teşekkürler ama konuda belirtmiştim zaten. Bakın burada.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu arada siz neyden dolayı brick durumuna düştünüz ve yükleme adımlarınızı anlatabilirmisiniz. Konuda anlatıldı zaten ama İleride arkadaşlara faydalı olsun.

bersan1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
B. Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
3
serhat.yldz ; hocam kusura bakmayın atlamışım, ben cihaza mi room kurmaya çalıştım (Mi5) galiba hatalı kurulum yaptım cihaz kendini edl moda düşürdü tekrar kurmayı denedim, iki deneme de başarısız olunca önce epic roma sonra stok roma döndüm. Cihaz bilgisayar QHUSB_BULK tarzı bir isimle gördü. Aygıt yöneticisine girince 9008 gördüm zaten önceden edl hakkında makaleler okumuştum bu sitede mi flash'in yeni versiyonunu indirince failed to receive hello packet diye hata verdi (emin değilim ancak bu veya benzer bir hata) eski versiyonu indirip fastboot rom attım ancak kullanici verilerini koru gibi bir seçenek vardı öyle flashladim. Cihaz açıldıktan sonra "Şifre doğru ancak veri bozuk olduğundan çözülemedi" gibi bir hata verdi. Aynı ekranda factory reset gibi bir seçenek vardı ona tıklayınca % çubuğu çıkıp reboot ettikten sonra cihaz normal kullanıma geçti.

Son düzenleme:

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
serhat.yldz ; hocam ben cihaza mi room kurmaya çalıştım (Mi5) galiba hatalı kurulum yaptım cihaz kendini edl moda düşürdü tekrar kurmayı denedim, iki deneme de başarısız olunca önce epic roma sonra stok roma döndüm.
Anladım sizin baska bir cihazmış. Note 6 Pro cihazını kullanıyorsunuz sanmıştım.. anladığım kadarıyla hard brick durumuna düşmemiş sizin cihaz.

bersan1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
B. Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
3
serhat.yldz ; hocam her şeyi eksik okumuşum kusura bakmayın lütfen. Resmi note 6 pro içinmiş konu...

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Kendi bilgisayarımda hiç bir şekilde olmuyordu,PC değiştirince oldu , teşekkürler Serhat.
Rica ederim.
Windows 10 64 bit İngilizce bilgisayarda denediniz ve konuda anlatılan verilen linkleri denediniz demi?
İleride cihazını brick eden olursa yardımcı olsun sizin soylediklerinizde diye soruyorum.

HaKaaN35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Alüminyum kompozit
Konular
41
Rica ederim.
Windows 10 64 bit İngilizce bilgisayarda denediniz ve konuda anlatılan verilen linkleri denediniz demi?
İleride cihazını brick eden olursa yardımcı olsun sizin soylediklerinizde diye soruyorum.
Aynen hocam benim bilgisayarda internet yok sadece geri kalan herşey konuda anlatılana uygun yaptım olmadı(sadece İngilizce yapmamisim onunda sonradan farkettim ve dil seçeneğnide yaptım ama yine olmadi),daha sonra farklı bir bilgisayarda yapınca yükleme işlemi başladı.saniyorum bende internet olmadığı için eksik sistem güncellemleri var veya İngilizce dili tam indirmemis olabilir.cunku sitede ne varsa hepsini indirdim diğer bilgisayada yine o indirdiğinim programlarla yükleme yaptım yani ekstra bir şey yapmadım.

Üst Alt