Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - BootLoader Kilidi Açma [ANLATIM]

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Telefonu bul özelliğini kapattım. Bugün MIUI pro rom yükleme yapacağım. Bakalım aynı sorun devam edecek mi. Eğer aynı durum olursa ekran görüntüsü alıp buradan paylasabilirim.

kadobay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi 4A
Konular
1
Hocam daha önce eşimin xiaomi redmi 4a telefonu için hesap alıp bootloader kilidi açıp daha sonra önceki stabil rom yükledim. Bugün oğluma redmi note 6 pro aldım bootloader kilidini açmak için uğraştım. Mi Flash Unlock Tool açıp login oldum, telefondan da login olup fastboot moda alıp pc ye bağlıyorum fakat aygıt yöneticisinde sorunlu aygıt olarak göründüğünden miflashunlocktool ekranında Unlock butonu aktif olmuyor... Sistemim win7 64 bit, driver sorunum var...

netlogger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi
Konular
7
Hocam daha önce eşimin xiaomi redmi 4a telefonu için hesap alıp bootloader kilidi açıp daha sonra önceki stabil rom yükledim. Bugün oğluma redmi note 6 pro aldım bootloader kilidini açmak için uğraştım. Mi Flash Unlock Tool açıp login oldum, telefondan da login olup fastboot moda alıp pc ye bağlıyorum fakat aygıt yöneticisinde sorunlu aygıt olarak göründüğünden miflashunlocktool ekranında Unlock butonu aktif olmuyor... Sistemim win7 64 bit, driver sorunum var...
Fastboot modda cihaza bağlanıp komutlarınıza yanıt verene kadar driver sorunu var anlamı çıkarılabilir. Tabi nadiren de olsa bu sorunlar usb kablo ve pc deki usb portundan da kaynaklanabilir. İmkan varsa win10 x64 ile deneyin, orada genelde sıkıntı çıkmıyor

...

kadobay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi 4A
Konular
1
Fastboot modda cihaza bağlanıp komutlarınıza yanıt verene kadar driver sorunu var anlamı çıkarılabilir. Tabi nadiren de olsa bu sorunlar usb kablo ve pc deki usb portundan da kaynaklanabilir. İmkan varsa win10 x64 ile deneyin, orada genelde sıkıntı çıkmıyor

...
redmi 4a kilidini açtığımda sorun yaşamamıştım...dediğiniz gibi driver sorunu yaşıyorum...bugün bir de laptop üzerinden işlemi yapmayı deneyeceğim...

altuns

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlut
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
45
"
"Bootloader başvurusu yapan arkadaşlar cihazla hesabı eşleştirdikleri zaman birdaha yapmasınlar. Örnek vermek gerekirse eşleştirme yapıldı, başvuru yapıldı 360 saat verdi beklediniz, 1 hafta sonra tekrardan kontrol etmek için bir daha eşleştirdiniz, burada süre sıfırlanıyor. Tekrardan beklemeniz gerekiyor. Süre sıfırlanmasa bile süreniz dolduğunda kilit açılmıyor. Bunun sebebi eşleştirme yapıldıktan sonra cihazı 360 saat kullanmanız. Yeniden yaptığınızda kilit açılmayacak. Ben 3 kere 360 saat bekledim bana ders oldu.
ben 15:00 da yaptım bana 9 saat verdi 15:01 de tekrar yaptım gece 00:01 de açılcak mı yoksa 2 katı mı oluyo süre?

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
"
ben 15:00 da yaptım bana 9 saat verdi 15:01 de tekrar yaptım gece 00:01 de açılcak mı yoksa 2 katı mı oluyo süre?
9 saat verdiyse acılacak o zaman, orda arkadaşın anlatmak istediği tekrar tekrar cihazı unlock programına hesapla vs eşleştirmek'te sorun cıkar diyor.
1 defa eşleştirdiğinde, sonrasında tekrar programa bağlanıp arada kaç saatin kaldığını kontrol edebilirsin tabiki. Bunda sıkıntı yok.

altuns

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlut
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
45
9 saat doldu tekrar unlock dedigimde bu hatayi veriyo nerde yanlis yaptim

Üst Alt