Aynı sorun bende de oldu çevirip baktım çinceden 'cihaz yeterli süre kullanılmadığından kilit açılamıyor! diye çevirdi. Ancak daha sonra sizin vermiş olduğunuz konudan unlock programını kurup onunla denedim ve şu an kilit açık direk açtı süre vermeden. Sağolun hocam9 saat doldu tekrar unlock dedigimde bu hatayi veriyo nerde yanlis yaptim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Şanslı günunmüş o zaman.Herkese slm ne hikmetse benim bootloader kilidim baglanır baglanmaz açıldı bekleme süresi falan olmadı anlamadım.
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynenŞanslı günunmüş o zaman.
Bana süte verilmedi direk açıldı herhalde şans sen işleme başvurduktan sonra güncelleme yaptınmı yanlış bilmiyorsam güncelleme yapılınca zaman sıfırlanıyormuş ama tam bilmiyorum daha bilgili kişiler var sitede bir de onlara danışHocam belirlenen günün süresi doldu işlemleri tekrarladım ama bu hatayı verdi nedendir acaba ?
Evet güncellemeden önce yapmıştım işlemi ama sadece o hatayı veriyor baştan işlemleri yapamıyorum ki.Bana süte verilmedi direk açıldı herhalde şans sen işleme başvurduktan sonra güncelleme yaptınmı yanlış bilmiyorsam güncelleme yapılınca zaman sıfırlanıyormuş ama tam bilmiyorum daha bilgili kişiler var sitede bir de onlara danış
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Serhat.yldz arkadaşımız ona mesaj atın yardımcı olacaktır size.Evet güncellemeden önce yapmıştım işlemi ama sadece o hatayı veriyor baştan işlemleri yapamıyorum ki.
Hocam Mi Unlock Programının başka sürümünü kullanip bir daha deneyebilir misin. Bir onceki sürümünü fln deneyin.. Birde programi İngilizce yapın ne yazdığını anlayalım en azından.Hocam belirlenen günün süresi doldu işlemleri tekrarladım ama bu hatayı verdi nedendir acaba ?