Aynen oyle olmus evet..suan 3 32 lik mavisi var onu alacagim sanirim 1350 gibi..aslinda note7 cikinca biraz da olsa dusermi ki note5 falanfiyatlar artmış galiba 1500 e kadar 4/64 alınabiliyordu.
Android 7 ile hiç çıkmadı diye biliyorum ben direk 8 ile çıktı sanirimPeki telefon acilista android 7 ile gelip sonrasinda mi android 8 e guncelleniyor.
SM-T350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cogu yerde ozellikleri yazarken and 7.1.2 isletim sistem versiyonu gorunuyor.yukseltilebilir olarakta and 8.1 yaziyor...o kadar inceleme videosu izledim hala tam olarak anlamis degiligim.Android 7 ile hiç çıkmadı diye biliyorum ben direk 8 ile çıktı sanirim
Ben alalı 6 ayı geçmiştir 8 ile geldi banaCogu yerde ozellikleri yazarken and 7.1.2 isletim sistem versiyonu gorunuyor.yukseltilebilir olarakta and 8.1 yaziyor...o kadar inceleme videosu izledim hala tam olarak anlamis degiligim.
Kullanan arkadaslar size zahmet cevap verebilirmisiniz?Peki telefon acilista android 7 ile gelip sonrasinda mi android 8 e guncelleniyor.
Dun 1339 du bugun 1449 oldu 3 32 lik.fiyatlar düşecek gibi durmuyor giderek artıyor. note 5 içinde note 6 çıkınca düşecek diyorlardı. İkisininde fiyatı arttı