Hocam ilk olarak 22 Şubatta Hindistan'da satışına başlanacak. Muhtemelen bir kaç dakika içinde tükenecek ve bir süre stok sıkıntısı yaşanacaktır. 2. veya 3. satış sonrasında yaklaşık bir tarih vermek daha doğru olur
Ben Note 5 Pro'daki Sony IMX486 sensörün Mi 5X/A1'deki Omnivision OV12A10 sensörden daha üstün olacağını düşünüyorum. Çünkü ikisinin de özellikleri aynı; f/2.2 diyafram ve 1.25 µm piksel boyuti fakat Sony bu konuda çok daha tecrübeli ve kendini kanıtlamış bir firma, yüksek megapikselli kameralar çok kumlama yapsa da bu şekilde düşük megapikselli sensörlerde oldukça iyi işler çıkarıyor.
[doublepost=1518888422,1518888202][/doublepost]
Hocam ilk olarak 22 Şubatta Hindistan'da satışına başlanacak. Muhtemelen bir kaç dakika içinde tükenecek ve bir süre stok sıkıntısı yaşanacaktır. 2. veya 3. satış sonrasında yaklaşık bir tarih vermek daha doğru olur
Ben Note 5 Pro'daki Sony IMX486 sensörün Mi 5X/A1'deki Omnivision OV12A10 sensörden daha üstün olacağını düşünüyorum. Çünkü ikisinin de özellikleri aynı; f/2.2 diyafram ve 1.25 µm piksel boyuti fakat Sony bu konuda çok daha tecrübeli ve kendini kanıtlamış bir firma, yüksek megapikselli kameralar çok kumlama yapsa da bu şekilde düşük megapikselli sensörlerde oldukça iyi işler çıkarıyor.
[doublepost=1518895151][/doublepost]
[doublepost=1518888422,1518888202][/doublepost]
Edit yok mu mesajlarda yoksa ben mi bulamadım bilmiyorum, üstteki çift mesaj için özür dilerim...
Kamera konusunda yeni bulduğum alttaki linkte tam boyutlu orijinal fotoğrafları açabilir ve yakınlaştırarak inceleyebilirsiniz, gündüz fotoğraflarında noise sadece çok aşırı dikkatli bakıldığında görülebiliyor, renkler doygun ama çok cırtlak değil, kamera oldukça başarılı, düşük ışık fotoğraflarında noise kaldırma algoritmasının oldukça başarılï işler çıkarttığını ve detayları yok etmeden noise in silindiğini söyleyebiliriz. Kamera tahmin ettiğim gibi Mi 5X/A1'den iyi, Mi 6/Note 3'den kötü, ama aslında diyafram daha çok açılsa (f/1.8 gibi) Mi 6 seviyesine oldukça yakın fotoğraflar çıkarabilirmiş gibi duruyor...
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir