Rehber Xiaomi Redmi Note 5 AntiRollback HardBrick Çözümü !

BimmerLover

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
61
Brick olur falan diyorlar. Öyle birşey olursa çözülürmü ? Birde güvenilir fastboot 9.6.4.0 sürümü nereden bulabilirim acaba ? Whyred cihaz benim galiba. Bir yerden buldum 9.6.4.0 fastboot ama yanlış birşey çıkmasın ?
"whyred_global_images_V9.6.4.0.OEIMIFD_20180828.0000.00_8.1_global_f5ee62becf" dosya ismi bu
İndirdiğiniz dosya doğru. Brick olsa bile kurtulabilirsiniz.

Kuon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note2
Konular
6

Hocam bende mi nöte 2 var miui 10 son sürüm yüklü de imeiler kapandı bunu miui 8e dondermem gerek anti roll var midir varsa bile arka kapağı sokup edl de miui 8 atabilir miyim bunun dışında geliştirici seçeneklerinden miui kilit açmak istediğimizde sim geçerli değil gibi bir şey diyor haliyle bootloderi acamiyoruz. Fikrimiz nedir?

BimmerLover

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
61
Hocam bende mi nöte 2 var miui 10 son sürüm yüklü de imeiler kapandı bunu miui 8e dondermem gerek anti roll var midir varsa bile arka kapağı sokup edl de miui 8 atabilir miyim bunun dışında geliştirici seçeneklerinden miui kilit açmak istediğimizde sim geçerli değil gibi bir şey diyor haliyle bootloderi acamiyoruz. Fikrimiz nedir?

Yok hocam ARB gönül rahatlığıyla işlem yapabilirsiniz

Kuon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note2
Konular
6
Yok hocam ARB gönül rahatlığıyla işlem yapabilirsiniz
Cevap için teşekkürler hocam bu cihaz hiçbir şekilde bilgisayar görmüyor sadece şarj ediyor. hatta dosya aktarma bile olmuyor 1aygtı tanımlayıcısı isteği başarısız oldu1 diye aygıt yöneticisinde ibare çıkıyor her taktığımda hatta edl moda soktum arka kapağı söküp yine aynı. usb girişinde sorun mu var acaba? çünkü biraz oynatıcınca gidip gelebiliyor falan.

hseyinn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
huseyin
Cihazım
lg g3
Konular
4
hocam hicbirsey anlamadim acemiler icin tane tane anlatsaniz telefonu hangi modda baglanacagiz fastboot//dediklerinizi seciyorum hicbirsey olmuyor

hseyinn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
huseyin
Cihazım
lg g3
Konular
4
arkadaşlar baya bi ugraş sonucu utkuablakua arkadaşımızın yardımlarıyla mi note 5 pro(china olan ai versiyonu)kurdardık
öncelikle global ve china olarak ikiye ayrılıyor fabrikadan global cıkıyorsa global fastboot china ise china fastboot dosyalarını indiriyoruz
link: note 5 pro nun indirin son versiyonlarını
ardından deyiştirdiyim dosyalar alttaki linkten

klasörünün içindeki image klasörüne atıyoruz edl modda yüklüyoruz bu kadar yüklemeden sonra tel direk açılmıyor factory reset yapmanızı istiyor factory resetten sonra bir 10 dk sonra acılıyor.
bu yontemi denedim malasef edl modda telefon girmiyor tum driverlar yuklu///

Üst Alt