bir sıkıntı olmaz zaten çin versiyona global rom yükleyeceksiniz ki türkçe kullanabilesiniz telefonu.. AMA ÖNCELİKLE telefon brick olduysa yani açılmıyorsa çin versiyona Çin Romu yükleyip telefonu kurtarın, ardından global rom yüklersiniz zaten..Çin versiyona global rom yüklersem sıkıntı olur mu?
Tüm işlemleri yaptım driverlar, romları, programları indirdim. Qfile ve miflash ile işlemi yapmayı denedim sahara fail&qsaharaserver fail gibisinden bir hata veriyor. Win7 win8.1industry pro ve win10 64bit sistemlerde denedim sonuç aynı. Telefon hala siyah ekranda yalnızca 9008 olarak aygıt yöneticisinde gözüküyor.Yeni eklediğim linkten indirir misiniz ?
Birde problem yaşayanlar hangi problemleri yaşadığını yazabilir mi ?
Benim cihazda mee7s malesef sonuç alamadımŞuanlık sanırım sadece Note 5 Pro hindistan sürümü cihazlar kurtuldu... Çin versiyon olan MEE7Slerde çalışmıyor gibi gözükmüyor :/
Bi rehberde sizden bekliyoruz hocam, cihazı yeni aldım baya uğraştım çalıştıramadım sinirden cihazı kırmamak için kendimi zor tutuyorum.arkadaşlar baya bi ugraş sonucu utkuablakua arkadaşımızın yardımlarıyla mi note 5 pro(china olan ai versiyonu)kurdardık
öncelikle global ve china olarak ikiye ayrılıyor fabrikadan global cıkıyorsa global fastboot china ise china fastboot dosyalarını indiriyoruz
link:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirnote 5 pro nun indirin son versiyonlarını
ardından deyiştirdiyim dosyalar alttaki linkten
klasörünün içindeki image klasörüne atıyoruz edl modda yüklüyoruz bu kadar yüklemeden sonra tel direk açılmıyor factory reset yapmanızı istiyor factory resetten sonra bir 10 dk sonra acılıyor.
Benimde ayni modeldi yaptim.bu yöntemleTüm işlemleri yaptım driverlar, romları, programları indirdim. Qfile ve miflash ile işlemi yapmayı denedim sahara fail&qsaharaserver fail gibisinden bir hata veriyor. Win7 win8.1industry pro ve win10 64bit sistemlerde denedim sonuç aynı. Telefon hala siyah ekranda yalnızca 9008 olarak aygıt yöneticisinde gözüküyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim cihazda mee7s malesef sonuç alamadım
İngilizce yaptım fakat sonuç aynıWindows dilini İngilizce yapın
Benimde ayni modeldi yaptim.bu yöntemle
cannot receive hello pack diye bir hata alıyorum, mi flash da olmadı yani. bu arada telefonun içini açıp edl moda almadım zaten 9008 olarak görünüyordu aygıt yöneticisinde, acaba bundan dolayı mı olmuyor? bu gün telefon tamir kiti sipariş verdim arka kapağı açmak için inş. bu sefer düzelir. dx'den satın almıştım orayada yazdım bakalım bi çözüme ulaşacakmı...Benimde ayni modeldi yaptim.bu yöntemle
cannot receive hello pack hatasi bir kere denedikten sonra tekrar atmak icin telefona restart atmadiginiz zaman olur.Kapatma tuşuna basılı tutup kapatıp yeniden açın com portu olarak düşsün.O zaman hata geçer.İngilizce yaptım fakat sonuç aynı
cannot receive hello pack diye bir hata alıyorum, mi flash da olmadı yani. bu arada telefonun içini açıp edl moda almadım zaten 9008 olarak görünüyordu aygıt yöneticisinde, acaba bundan dolayı mı olmuyor? bu gün telefon tamir kiti sipariş verdim arka kapağı açmak için inş. bu sefer düzelir. dx'den satın almıştım orayada yazdım bakalım bi çözüme ulaşacakmı...
storec.mbn de takılı kalıyor şimdidecannot receive hello pack hatasi bir kere denedikten sonra tekrar atmak icin telefona restart atmadiginiz zaman olur.Kapatma tuşuna basılı tutup kapatıp yeniden açın com portu olarak düşsün.O zaman hata geçer.
Aynı sorun bende de oldu storec.mbn de takılıyor. İnternet kafeden windows 10 x64 ingilizce iso imajını indiriyorum şimdiKardeşim saol bilgi verdiğin cevapladığın için,format atıp windows10 64bit İngilizce kurdum tek seferde oldu. Tekrar tesekkurler kac gundur ugrasiyordum..Ama anlamış değilim ne alaka windows 10 la yükleme yapması
Arkadaşlar sonun da brick redmi note 5 pro yu kurtardım, bu konudaki anti note 5 romunu indirip rardan çıkardım,ve "images içine atın"dosyasını romdaki images içine kopyaladım.Windows 10 64 bit İngilizce Bilgisayarda rom sorunsuz yüklendi ve bu sefer storsec.mbn de takılı kalmadı. cihaz açıldı.Ama recovery moda atıyordu ve cant installed miui hatası yazıyordu. Cihazım Çin model cihaz olduğu için , Son sürüm Miui Çin romu indirdim ve "images icine atın"dosyasını ayni sekilde kopyaladım.Demek ki windows 7 İngilizce bilgisayarda yükleme yapmiyormuş kaç gündür uğraştım,bir arkadaşın windows 10 pc'de dene birde demesiyle, oldu.. Bu konu için uğraşan dostalara teşekkürler.
storec.mbn de takılı kalıyor şimdide
Aynı sorun bende de oldu storec.mbn de takılıyor. İnternet kafeden windows 10 x64 ingilizce iso imajını indiriyorum şimdi