- Adım
- Sami
- Cihazım
- Note 8-9 PRO
- Konular
- 1
BimmerLover kardeşim sayesinde sağ salim telefonu MIUI 9'a çevirebildim.
BimmerLover kardeşim sayesinde sağ salim telefonu MIUI 9'a çevirebildim.
arka kapagi actim. pil ve en sagdaki soketi cikardim. o sekilde kabloyu taktim. qdloader9008 olarak gorundu. QFIL ile ilk mesajdakini uyguladim. olduselam arkadaslar. benim telefon note5 global. kiliti actim.twrp yukledim. android 7.1 li miui kurdum ama telefon acilmadi. cihazi pc ye baglayinca QDloader9008 gorunuyor. pc win10 ve ingilizce. bircok sey denedim olmadi. yukleme baslamiyor. telefon QDloader 9008 modunda oldugu halde bile yine kapagi acip manuel mi edl moda almak lazim. kapak acilmadan olmuyor mu. burada anlatilan hersey kapak acilarak test pointten edl acilmasi uzerinemi
hiçbir alakası yokmuş. arka kapağı açmaya gerek yok. sadece farklı bir bilgisayar deneyin. e7200 bilgisayarda denedim kütür kütür yükledi. passo göçertiyorum son 2 saattir sırf anti4 ü anti3 e düşürmeye bi türlü yapamadım. çözümü olan varmı nasıl anti3 yapılır?arka kapagi actim. pil ve en sagdaki soketi cikardim. o sekilde kabloyu taktim. qdloader9008 olarak gorundu. QFIL ile ilk mesajdakini uyguladim. oldu
hocam pil soketini cikarinca beni gormiyor takili olunca edl mod aciliyor pc ne ne qfil surekli sahara hatasi veyor miflash da helle cannot paket vs ne yapacagimi sasirdimhiçbir alakası yokmuş. arka kapağı açmaya gerek yok. sadece farklı bir bilgisayar deneyin. e7200 bilgisayarda denedim kütür kütür yükledi. passo göçertiyorum son 2 saattir sırf anti4 ü anti3 e düşürmeye bi türlü yapamadım. çözümü olan varmı nasıl anti3 yapılır?
farklı bilgisayarda dene. birde ilk mesajdaki mbn dosyasını kuracağın romun içine at oradan mbn dosyasını çağır. sonrada rom klasöründeki xml dosyalarını seç ve kurhocam pil soketini cikarinca beni gormiyor takili olunca edl mod aciliyor pc ne ne qfil surekli sahara hatasi veyor miflash da helle cannot paket vs ne yapacagimi sasirdim