- Adım
- Yusuf
- Cihazım
- generalmobil
- Konular
- 1
Tmm acılınca buradan yazıcam teşekkürlerTwrp daha kolay olur senin için kilidi açınca şöyle yardımcı oluruz
Tmm acılınca buradan yazıcam teşekkürlerTwrp daha kolay olur senin için kilidi açınca şöyle yardımcı oluruz
Bende neden bootlader kilidi için 720 saat verdi ya, 1 ay bekle şimdi.Arkadaşlar 67 saat sonra bootloader kilidim açılıcak şuan çin kararlı sürümdeyim yani kilidi açtıktan sonra twrp ile mi yoksa miflas ile fastboot modda mı yükleme yapmalıyım tekrar bi sıkıntı çıkar diye tedirginim.
ben bu 720 saat başladan bir gün önce başvurmuştum şansa 360 ile yırttıkBende neden bootlader kilidi için 720 saat verdi ya, 1 ay bekle şimdi.
Bende neden bootlader kilidi için 720 saat verdi ya, 1 ay bekle şimdi.
İlk baktığım da 500 küsürdü bir kaç gün sonra 100 küsüre düştü cuma günü öğleden sonra açılıcakBende neden bootlader kilidi için 720 saat verdi ya, 1 ay bekle şimdi.
Twtp bide yükleyeceğim versiyon linkini verebilir misin hazır da tutayım açıldığı zaman akşam iş çıkışı vakit kaybetmeden bu sorundan kurtulmak istiyorumTwrp daha kolay olur senin için kilidi açınca şöyle yardımcı oluruz
Google twrp yaz ilk sayfaya gir sağ üstte devices yazan yerden telefonunu bul tıkla altta indirme linkleri olan kısma girince çıkar tüm sürümlerİlk baktığım da 500 küsürdü bir kaç gün sonra 100 küsüre düştü cuma günü öğleden sonra açılıcak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Twtp bide yükleyeceğim versiyon linkini verebilir misin hazır da tutayım açıldığı zaman akşam iş çıkışı vakit kaybetmeden bu sorundan kurtulmak istiyorum
Tek tek soruyorum kusura bakmayın, global rom içinde link verebilir misin nette bakıyorum da miui 10 çıktı ama her yerde 9 un linkleri var sorun olur mu ?Google twrp yaz ilk sayfaya gir sağ üstte devices yazan yerden telefonunu bul tıkla altta indirme linkleri olan kısma girince çıkar tüm sürümler
kardeş hiç sorun değil ben senin öğrenmen içinde anlatarak yazıyorum. telefonun note 5 pro değil mi? kod adı whyred? aida64 indir kod adı whyred ise linkini atayımTek tek soruyorum kusura bakmayın, global rom içinde link verebilir misin nette bakıyorum da miui 10 çıktı ama her yerde 9 un linkleri var sorun olur mu ?
Modelim Redmi Note 5 Ai whyredkardeş hiç sorun değil ben senin öğrenmen içinde anlatarak yazıyorum. telefonun note 5 pro değil mi? kod adı whyred? aida64 indir kod adı whyred ise linkini atayım
Modelim Redmi Note 5 Ai whyred