Rehber Xiaomi Redmi Not 4X (SD 625) Bootloader Unlock Anlatım

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Aslında geliştirme işlemlerinden ziyade sorunlu sürümler oluyor bazen biliyorsunuz bu bl kilidini eski sürümlere geri dönmek açısından açmayı düşünüyorum. Bl kilidi açıldıktan sonra eski sürümlere dönebileceğimiz belirtiliyor zira miui 9 dan örneğin miui 8'e sanırım buda mümkündür ? Zira cihazı tam anlamıyla keşfedemeden, kullanamadan cihaz garantiye gitti ne yazık ki ekran sorunlarından.
Evet doğrudur, bl açıkken istediğiniz gibi romlar arası geçişler yapabilirsiniz.

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Zenex hocam sizleri sahalar"da görmek ne güzel

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben hep buralardayım hocam, etiketlemeniz yeter :)

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tonguc80

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tonguc
Cihazım
galaxy j1
Konular
0
Doğru ama eksik anlatım!
Ek olarak:
1. Miui sürümüne üstüste tıklayarak açtığınız geliştirici menüsünde USB debugging yanında OEM Unlocking kısmını da açmalısınız.
2. Bootloader kilidini açmak için geliştirici rom (developer) yüklemenize gerek yok. Eğer telefonunuz ya da bilgisayarla i.mi.com dan hesabınızla giriş yapıp "Telefonumu Bul" işlemini uygularsanız %50 hatası almazsınız.
3. Son olarak geliştirici menüsünden oem kilit kontrolü kısmından en alttaki hesabı ekle butonuna tıklamanız gerek.
Umarım faydası olur.

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Doğru ama eksik anlatım!
Ek olarak:
1. Miui sürümüne üstüste tıklayarak açtığınız geliştirici menüsünde USB debugging yanında OEM Unlocking kısmını da açmalısınız.
2. Bootloader kilidini açmak için geliştirici rom (developer) yüklemenize gerek yok. Eğer telefonunuz ya da bilgisayarla i.mi.com dan hesabınızla giriş yapıp "Telefonumu Bul" işlemini uygularsanız %50 hatası almazsınız.
3. Son olarak geliştirici menüsünden oem kilit kontrolü kısmından en alttaki hesabı ekle butonuna tıklamanız gerek.
Umarım faydası olur.
1.ve 3.eklendi teşekkurler iyi forumlar...

ilyas1212

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
oneplus 9R
Konular
10
Doğru ama eksik anlatım!
Ek olarak:
Umarım faydası olur.

O dediğini bilerek söylemedim onu bilmeyenin kilitle ne işi olur kaldı ki bir çok şey için geliştirici seçenekleri açılmalıdır . saygılar.

mvrucu123

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Galaxy s4
Konular
15
Hocam iyi günler şimdi benim cihazda şu geri çekilen miui 9.5 var ve sorunlu bir sürüm ama global rom ve redmi note 4 diyor illa 4x olması gerekir mi? Snapdragon model cihaz.

Üst Alt