Yardım Xiaomi redmi air dots birkaç saniyede bir ses kesiliyor ve hızlanıp yavaşlıyor

Turtalya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet ÇELİK
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Mi 6 telefonum için xiaomi redmi air dots Bluetooth kulaklık aldım iki kulaklıkta birbirine eşli ama müzik dinlerken kısa süreli kesilmeler ve o kesilmelerin ardından müziğin hızlanması ve sonrasında normale dönmesi gibi bir sorunla karşılaşıyorum nedeni nedir nasıl çözebilirim? Yaklaşık 15 saniyede bir bu şekilde kesilip ardından hızlanıyor.

Ataberkk44

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
Mi9
Meslek
Öğrenci
Konular
70
Mi 6 telefonum için xiaomi redmi air dots Bluetooth kulaklık aldım iki kulaklıkta birbirine eşli ama müzik dinlerken kısa süreli kesilmeler ve o kesilmelerin ardından müziğin hızlanması ve sonrasında normale dönmesi gibi bir sorunla karşılaşıyorum nedeni nedir nasıl çözebilirim? Yaklaşık 15 saniyede bir bu şekilde kesilip ardından hızlanıyor.
Ben de airdots kullanıyorum her iki kulaklıgın tuşuna 20 saniye basılı tutun sonra tekrar bağlayın

Oyla:

Turtalya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet ÇELİK
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ataberk dediğin yöntemi uygulayıp yeniden bağladım başta düzeldiğini sandım ama 1 dk sonra yeniden başladı o kesilmeler tam olarak şu şekilde oluyor ses aniden gidiyor bir saniye sonra geri geliyor müzik hızlanıyor ya da parazitli bi şekilde çalıyor sonrasında normale dönüyor. Acaba kulaklığın bluetooth bağlantısı mı sorunlu başka bir telefonla deneyip yeniden bilgi bırakacağım.

Oyla:

Ataberkk44

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
Mi9
Meslek
Öğrenci
Konular
70
Ataberk dediğin yöntemi uygulayıp yeniden bağladım başta düzeldiğini sandım ama 1 dk sonra yeniden başladı o kesilmeler tam olarak şu şekilde oluyor ses aniden gidiyor bir saniye sonra geri geliyor müzik hızlanıyor ya da parazitli bi şekilde çalıyor sonrasında normale dönüyor. Acaba kulaklığın bluetooth bağlantısı mı sorunlu başka bir telefonla deneyip yeniden bilgi bırakacağım.
Öyle dene birde geliştirici seçeneklerinde bluetooth ayarları var o seçenekleri deneye deneye çözebilirsin. Birde şarjı azalınca kopmalar çoğalıyor şarj etmeyi de unutma :)

Oyla:

Turtalya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet ÇELİK
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Sanırım telefonumla alakalı şu an başka bir telefona bağladım sıfır sıkıntı çalışıyor. Telefonum mi 6, dediğin gibi geliştirici seçenekleri biraz kurcalayacağım. Acaba kullandığım temanın bi etkisi olabilir mi bluetooth üzerinde?

Oyla:

Ataberkk44

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
Mi9
Meslek
Öğrenci
Konular
70
Sanırım telefonumla alakalı şu an başka bir telefona bağladım sıfır sıkıntı çalışıyor. Telefonum mi 6, dediğin gibi geliştirici seçenekleri biraz kurcalayacağım. Acaba kullandığım temanın bi etkisi olabilir mi bluetooth üzerinde?
Olacağını zannetmiyorum

Oyla:

Turtalya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet ÇELİK
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Başka bir telefona bağladıktan sonra benim telefonda yaptığı sorunu yapmamaya başladı çok teşekkür ederim yardımların için

Oyla:

Mustafa.mert

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Samsung note 5
Konular
0
Aynı sorunu ben de yaşıyorum fakat bir çözüm bulamadım yardımcı olabilir misiniz?

Oyla:

Turtalya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet ÇELİK
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Kulaklığı çoktandır kullanıyorum sorunun sebebini tamamen buldum ama bir çözüm bulamadım. Sorun sadece hem wifi'ye bağlı olup hemde kulaklığı kullanırken yaşanıyor bunun dışında sesine ne bir donma ne bir gecikme olmuyor (mesela telefon mobil veriye bağlı kullanılırken). Çözüm olarak bağlandığınız modemin ghz'sini değiştirin gibi şeyler okudum ama sonuçta bir modeme bağlanmıyoruz ve her modem de bizim değil gidip ayarlarını değiştirelim. Bu yüzden olduğu gibi kullanmaya mecbur kaldım.

Oyla:
Üst Alt