Sohbet Xiaomi nin en güzel telefonu Mi 4

erkan176

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi 6
Meslek
memur
Konular
36
Bu da iç mekanda selfie, yorumlarını beklerim
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kardeş bende eski bir mi4 kullanıcısı olarak sizin dediklerinizi doğrularım hala çok kullanışlı ve kamerası mi5s ve mi 6 hariç çok kaliteli.ben şimdi mi5s kullanıyorum çok memnunum.denildiği gibi yazılım çok gelişkin,aslında diğer modellerdeki kameralar çok düşük.daha öncede dediğim gibi ben discovery telefona miui rom kurdum.sonuç kamera mükemmelleşti ben şok oldum.sanırım piyasada hesaplı telefon olmak için bu gerekti.eğerki kameranın en iyisini kullansa yazılımla beraber kimse peşine yetişemez.

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
cantara hocam donanımhaberdeki ana konuya bir bakarsanız dediğim şeylerin sadece benim başıma gelmediğini birçok kişide aynı veya benzer sorunları dile getirdiğini gözlemleyebilirsiniz.
Gps için Stock-Custom farketmez her rom'da sıkıntı vardı. Örneğin;swarm konumu bulabiliyor . Ama navigasyon olarak kullanamıyorsun demek istediğim bu.
S801 kullanması bu cihazın eksi değil artı bir özellik olması gerekirdi.Kışın cihaz daha performanslı çalışıyor.Yazın güneş altında dışarda kullanmak işkence kesinlikle pil performansı abartısız söylüyorum iğrenç ötesi .

Kamera olarak bence gerçekten sağlam kamerası var ama kamerada bile dediğim gibi 1080p'de 60 Fps çekemeyen bir kamera yani yazılımsal destek olarak insanların sadece arayüze bakmasını anlayamıyorum mesela bu bir yazılım zaafı değil midir ?

Veya rakip s801 cihazlarında 4 çekirdek kullanabilirken oyunalarda bile 2 çekirdek çalışması normal midir ?

Bunu benchmark testlerine yansıtmamışlar hile yapılıyor zaten benchmark testlerine inanmıyorum.

Tarayıcıda acaba öeneğin bir film sitesine girin tamamen bir işkence aşağı-yukarı kaydırırken bile o kasılmasını anlıyor insan.

Şahsen tüm bunların nezninde Xioami yeni cihaz satma politikası olarak bakıyorum.Çekirdek sınırlandırmalar falan hepsi bence bilinçli olarak yapılmış işler.

Mİui 7 kitkat kullanan arkadaşlar 6+ ekran süresi 4 çekirdek performansı hala alabiliyor. Sürüm düşürürseniz telefonun perfomansını daha çok hissedebiliyorsun bunun aklıma mantığıma sığdıramıyorum.

En basiti split screen dediği çoklu pencere özelliği bile mi4'e getirilmiyor oysaki bunu herkes aynı cihaz aynı donanımla custom romlarda yapabiliyorsun .

Dediğim gibi mi5-mi6 arası çıkan cihazlar için aynı yorumları yapamayacam çünkü performans ve pil olarak rakiplerine benzer değerler alıyorsun.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Eyvallah hocam, duygularıma tercüman olmuşsun neticede 4 yıllık cihaz bu, not : Ayrıca oynadığım tek oyun okey Plus oyun oynayanlar için tavsiye etmem çünkü yazın en basit oyun olan Subway surfers ta bile bir süre sonra sanırım ısınmadan dolayı oyun dondu,oğlum oynuyordu Şu tarayıcı olayına katılmıyorum, her türlü siteye her şekilde hızlı giriyorum, indirme yapıyorum, aynı anda bir kaç işlem yapıyorum, ofice programları falan harika(Word, Excel vb.) Telefon hafızası 16 gb ve günümüz için düşük ve arttırılamaması bir dezavantaj ana inanın bana fazlasıyla yetiyor, hatta hafızada 2-3 film bile saklamıştım, cihazın şanssızlığı snapdragon 801 işlemci kullanması, o da cihazın değil işlemcinin hatası, yoksa ısınma olmayacaktı. Ama şöyle söyleyeyim, ısınma yaz ayında problem oluyor, kışın sıkıntı yok, tabi xiaomi nin özellikleri de çok önemli(arayüzü, temaları vs) Sonuç olarak çıktığı yılı ve fiyatını baz alırsak ki ben 750 TL ye almıştım, bence hala üstüne cihaz tanımam ve ben cidden keyif alarak kullanıyorum. Dipnot : Ben bildiğiniz teknoloji ve telefon manyağıyım ve hergün inyernette tüm telefonları incelerim ve kolay kolay telefon beğenmem, dikkatinizi çekerim, böyle biri mi4 ü beğeniyor herkese saygılar, (En iyi telefon sizin tekefonunuzdur ve önemli olan kullandığınız telefondan memnun olmanız ve keyif almanızdır, gerisi teferruattır.

Parantez içindeki son cümlenize içtenlikle katılıyorum....Xiaomi'nin KralMi Max 28=)wasntme~~

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Parantez içindeki son cümlenize içtenlikle katılıyorum....Xiaomi'nin KralMi Max 28=)wasntme~~

Aynen skorpi Hocam

Brznklc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berzan
Cihazım
Mi9T
Meslek
Kuaför
Konular
6
Brznklc hocam senin için çektim bu fotoları, hem arka hemde ön(selfie) kamerası. Birinci foto arka kamera(manav) ikinci kamera selfie(reçel reyonu) Her iki fotoda gündüz iç mekanda çekildi.

Fotoğraflar için teşekkür ederim hocam. Dediğiniz kadar başarılı bir kameraya sahipmiş gerçekten. Fakat kıyaslama yapmak gerekirse fiyatına nazaran iyi, genele nazaran geride diyelim (:

Scorpi hocam yine mi max2 yine siz (:
Mi5 ve mi max2'yi karşılaştırmak şart oldu

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

darkness_101

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
android
Cihazım
lenovo a7000
Konular
2
Benim mi4 lte de neden 2 gb ram var 3 değil:)

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Benim mi4 lte de neden 2 gb ram var 3 değil:)

2 çeşit mi4 var, biri mi4 lte 4 G li 2 gb ram li, diğeri mi4 4 G siz yani 3G li o da 3 GB ram li.

darkness_101

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
android
Cihazım
lenovo a7000
Konular
2
Tam tersi olsaydı daha mantıklı olurdu

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
23
2 çeşit mi4 var, biri mi4 lte 4 G li 2 gb ram li, diğeri mi4 4 G siz yani 3G li o da 3 GB ram li.

Yanlışınız var.Bnedeki Cihaz Mi4 LTE 3GB ram modeli.
İlk zamanlar 2 ve 3 gb ramli Mi4'ler üretiliyordu, sonrasında sadece 2 gb ram'li modelleri üretilmeye başlandı.Tabi hala sıfır olarak 3GB modelleri bulunabiliyor.
100 tl kadar farkı vardı ilk zamanlar.

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Yanlışınız var.Bnedeki Cihaz Mi4 LTE 3GB ram modeli.
İlk zamanlar 2 ve 3 gb ramli Mi4'ler üretiliyordu, sonrasında sadece 2 gb ram'li modelleri üretilmeye başlandı.Tabi hala sıfır olarak 3GB modelleri bulunabiliyor.
100 tl kadar farkı vardı ilk zamanlar.

Bunu bilmiyordum, yeni öğrendim

Üst Alt