Eyvallah hocam, duygularıma tercüman olmuşsun
neticede 4 yıllık cihaz bu, not : Ayrıca oynadığım tek oyun okey Plus
oyun oynayanlar için tavsiye etmem çünkü yazın en basit oyun olan Subway surfers ta bile bir süre sonra sanırım ısınmadan dolayı oyun dondu,oğlum oynuyordu
Şu tarayıcı olayına katılmıyorum, her türlü siteye her şekilde hızlı giriyorum, indirme yapıyorum, aynı anda bir kaç işlem yapıyorum, ofice programları falan harika(Word, Excel vb.) Telefon hafızası 16 gb ve günümüz için düşük ve arttırılamaması bir dezavantaj ana inanın bana fazlasıyla yetiyor, hatta hafızada 2-3 film bile saklamıştım, cihazın şanssızlığı snapdragon 801 işlemci kullanması, o da cihazın değil işlemcinin hatası, yoksa ısınma olmayacaktı. Ama şöyle söyleyeyim, ısınma yaz ayında problem oluyor, kışın sıkıntı yok, tabi xiaomi nin özellikleri de çok önemli(arayüzü, temaları vs) Sonuç olarak çıktığı yılı ve fiyatını baz alırsak ki ben 750 TL ye almıştım, bence hala üstüne cihaz tanımam ve ben cidden keyif alarak kullanıyorum. Dipnot : Ben bildiğiniz teknoloji ve telefon manyağıyım ve hergün inyernette tüm telefonları incelerim ve kolay kolay telefon beğenmem, dikkatinizi çekerim, böyle biri mi4 ü beğeniyor
herkese saygılar, (En iyi telefon sizin tekefonunuzdur ve önemli olan kullandığınız telefondan memnun olmanız ve keyif almanızdır, gerisi teferruattır.
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi