Haber Xiaomi, MIUI 9 Güncellemelerini Durdurdu!

mrmkrt45

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
muharrem
Cihazım
mi6
Konular
1
Mİ 6 Cihazımda sözünü ettiğiniz 9.5.6.0 kararlı sürümünü güncellemesini ilk geldiği günden beri kullanıyorum ve böyle bir sıkıntıyı doğrusu hiç yaşamadım. Daha önce kullandığınız sürümde böyle bir probleminiz yoksa eğer muhakkak yazılımdan kaynaklı olmalı. Ne yapmanız gerektiği hususunda net bir bilgi veremem ama ben de şarj ve ısınma ile alakalı bir iki sıkıntı yaşamış ve telefonu kapatıp yeniden başlattıktan sonra problem kendiliğinden çözülmüştü. Sizde işe yarar mı bilemem ama son çare belki de yazılımı yeniden yüklemek olabilir. Bu konuda Chatin_62 ve Cantara hocamın konuyla alakalı bilgilerini forumda bulabilirsiniz.
Teşekkürler.. daha önce küçük donma takılma sorunları vardı. Son güncellemeler ile telefon 5-6 kez hiç bir şey yokken kendi kendine kapanıp açıldı.

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
android p gelmiş bunlar sürüm güncellemek yerine arayüze odaklanmış artık xiaomi almam nokta.

BK _King0a

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
MİUİ 10 Tanıtım Tarihi 31 Mayıs

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
android p gelmiş bunlar sürüm güncellemek yerine arayüze odaklanmış artık xiaomi almam nokta.
Android P yi Google pixelin cihazları haricinde alan hiç bir cihaz yok bildiğim kadarıyla. Sony xperia XZ2, one Plus 6 ve yine bir Xiaomi ürünü olan Mi mix 2 s te ise beta sürümleri mevcut ama onların da henüz ülkemizde satışları yok. Yine bildiğim kadarıyla Mi 6 ve Mi mix 2 ve henüz ülkemizde satışı olmayan Mi 6x ise muhtemelen Android P yi alacak gibi görünüyor. 5000 TL ye satılan Samsung S9 Plus ve Huawei P 20 Pro gibi en üst düzey telefonlar bile bu güncellemeyi henüz daha almamışken 2000 TLye aldığınız Xiaomi Mi 6 yı ( Kaldı ki ülkemizde resmi distribütör garantili satışı yapılsa bu cihazı 4000 TL den aşağıya alamazsınız) bir anda harcayarak faaliyet gösterdiği ilk andan itibaren tüketici odaklı çalışan ve f/p ürünleriyle benim ve benim gibi onlarca insana android telefonu sevdirmeyi başaran XİAOMİ gibi bir firmaya biraz haksızlık etmişsiniz gibi geldi hocam.

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
Android P yi Google pixelin cihazları haricinde alan hiç bir cihaz yok bildiğim kadarıyla. Sony xperia XZ2, one Plus 6 ve yine bir Xiaomi ürünü olan Mi mix 2 s te ise beta sürümleri mevcut ama onların da henüz ülkemizde satışları yok. Yine bildiğim kadarıyla Mi 6 ve Mi mix 2 ve henüz ülkemizde satışı olmayan Mi 6x ise muhtemelen Android P yi alacak gibi görünüyor. 5000 TL ye satılan Samsung S9 Plus ve Huawei P 20 Pro gibi en üst düzey telefonlar bile bu güncellemeyi henüz daha almamışken 2000 TLye aldığınız Xiaomi Mi 6 yı ( Kaldı ki ülkemizde resmi distribütör garantili satışı yapılsa bu cihazı 4000 TL den aşağıya alamazsınız) bir anda harcayarak faaliyet gösterdiği ilk andan itibaren tüketici odaklı çalışan ve f/p ürünleriyle benim ve benim gibi onlarca insana android telefonu sevdirmeyi başaran XİAOMİ gibi bir firmaya biraz haksızlık etmişsiniz gibi geldi hocam.
yorumun için teşekkür ederim lakin elimdeki xiaomi mi 5s i de cepport miuitürkiye diye gittigidiyor üzerinden aldım ekranda ghost mudur nedir ondan oluyor. pişmanlığım sadece android sürümü olsa yine iyi.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
yorumun için teşekkür ederim lakin elimdeki xiaomi mi 5s i de cepport miuitürkiye diye gittigidiyor üzerinden aldım ekranda ghost mudur nedir ondan oluyor. pişmanlığım sadece android sürümü olsa yine iyi.
Anladığım kadariyla ghost screen denen olayla alakali bir sorun. LG panellerde yaşanan bir durum. Genelde asırı isinmadan oluyor. Bu da sizin sanssızlığınız. Zira çoğu mı 5 kullanicidi bu sorundan bihaber. Konuya pek hakim degilim ama cihazın kronik sorunu olmadıği için garanti halleder gibi. Garanti yapmaz ise forumda mavi ışık filtreleri ile sorunu cozen bir kaç yorum okumuştum. Screen adjuster yardimiyla. Forumu bir araştır. Belki yardımı olur.

Üst Alt