Ben 9.5.6 'dayım. Ve çok hızlı tükeniyor. %40 falan daha hızlı boşalıyor. Fark gözle görülüyor.Mi 5 cihazımda 9.5.2 güncellemesinden sonra pil bayağı hızlı tükenmeye başladı
Cihazınızı yüzde yüz şarj olduktan sonra bir muddet daha sarjdan çıkarmayın. Kullanım suresine bayağı etkisi oluyor.Oyun oynamadan normal kullanimda bir buçuk hatta iki günü rahat çıkardığım oluyor. Bu manada 9.5.6.0 in menfi bir etkisini görmedim diyebilirim.Ben 9.5.6 'dayım. Ve çok hızlı tükeniyor. %40 falan daha hızlı boşalıyor. Fark gözle görülüyor.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peocawe yaptığınız beğeni ve okuduğunuz için teşekkür ederim.
[doublepost=1525567196,1525566851][/doublepost]Yazımı çok daha fazla kişi beğenir düşüncesindeydim. Yani çoğunluk böyle düşünüyor diye tahmin etmiştim. Güzel yazdığımı düşündüğüm için değil, hatta çok eksik yanı var. Zira ilk aklıma gelen, mi note 3 ve mi6 camera performanslarının algoritma ile farkılık oluşturması gibi. Adamlar aynı şeye yazılom atıp , bak daha iyşsinş çıkarttık dedi. Mi de bu işe girdi. Bu başlangıçtı. Xiaomi kullanıcıları kaybediyor. Xiaomi yakında onların istediği xiaomi olmaktan çıkacak, global , hırs küpü , daha aç bir şirket olacak. Maalesef.
[doublepost=1525567379][/doublepost]Bunu görüp ona göre mailler gitmesi lazım ki en azından tepki olduğunu bilsinler. Yoksa yakında lg gibi, anket yaptık millet çentikli telefona sıcak bakıyor kardeşim, deyiverirler.
Hocam senin telefonun sürümü suan kac benimÖnümüzdeki temmuz sonu itibariyle MIUI 10 güncelleme yayınlanacak gibi görünüyor
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten öyle yapıyorum. Şuan şarj daha iyi gibi. Herhangi bir güncelleme gelmedi ama. Sanırım güncelleme yerine oturduCihazınızı yüzde yüz şarj olduktan sonra bir muddet daha sarjdan çıkarmayın. Kullanım suresine bayağı etkisi oluyor.Oyun oynamadan normal kullanimda bir buçuk hatta iki günü rahat çıkardığım oluyor. Bu manada 9.5.6.0 in menfi bir etkisini görmedim diyebilirim.