Haber Xiaomi MIUI 12 yi 2020 nin 3.ncü Çeyreğinde Yayınlayabilir

Çinli telefon üreticisi Xiaomi bugün, özel Android sürümünün bir sonraki sürümü olacak ve MIUI 11'in halefi olan MIUI 12 'nin görselini paylaştı .

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Şirket, MIUI 12 hakkında, Çin sosyal ağı Weibo'da logosuyla bir görüntü paylaşmaktan başka bir şey açıklamadı.

MIUI 11 geçen Eylül ayında açıklandı ve küresel kararlı Romu Ekim ayında piyasaya sürdü, bu yüzden MIUI 12'nin aynı dönemde gelmesini bekliyoruz.

MIUI 11, sistem genelinde karanlık modu, geliştirilmiş her zaman açık ekranı ve MiLanPro sistem yazı tipini getirdi. Ayrıca yeni animasyonlar, duvar kağıtları ve temalar ile geldi ve şirket farklı seyahat modları için bilet rezervasyonu konusunda size yardımcı olacak Mi Go Travel paketini duyurdu.

MIUI 12'nin ne getireceği ve selefinden ne kadar büyük bir yükseltme olacağı hala görülüyor, ancak önümüzdeki haftalarda veya aylarda daha fazla bilgi ortaya çıkması muhtemel.

Sizler Mıuı 12 hakkında neler düşünüyorsunuz ve beklentileriniz neler?​

Tuxs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ESR
Cihazım
Mi9 T Pro 6/128
Konular
2
Pek bir beklentim yok. Tek arzum olan gitmesin, gelen gideni aratmasın.

Ryzou

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Önder
Cihazım
K20 PRO
Konular
0
Bakalım nasıl birşey olcak MIUI11 daha yeni yeni oturuyor yerine.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Yaptıkları bir şey yok sürekli acele ediyorlar diğer markalardan geri kalmamak için olan kullanıcıya oluyor Bir telefon alıyorsun kimi kaç ay çalışıp yiyeceğini içeçeğini kısıtlayıp para biriktirerek alıyor kimi de takside 2 kat fazla paraya alıyor tek güncelleme ile telefon perişan oluyor. Pil çabuk biter menüde bug olur kamera hata verir vs vs yazık

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18

Çinli telefon üreticisi Xiaomi bugün, özel Android sürümünün bir sonraki sürümü olacak ve MIUI 11'in halefi olan MIUI 12 'nin görselini paylaştı .

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Şirket, MIUI 12 hakkında, Çin sosyal ağı Weibo'da logosuyla bir görüntü paylaşmaktan başka bir şey açıklamadı.

MIUI 11 geçen Eylül ayında açıklandı ve küresel kararlı Romu Ekim ayında piyasaya sürdü, bu yüzden MIUI 12'nin aynı dönemde gelmesini bekliyoruz.

MIUI 11, sistem genelinde karanlık modu, geliştirilmiş her zaman açık ekranı ve MiLanPro sistem yazı tipini getirdi. Ayrıca yeni animasyonlar, duvar kağıtları ve temalar ile geldi ve şirket farklı seyahat modları için bilet rezervasyonu konusunda size yardımcı olacak Mi Go Travel paketini duyurdu.

MIUI 12'nin ne getireceği ve selefinden ne kadar büyük bir yükseltme olacağı hala görülüyor, ancak önümüzdeki haftalarda veya aylarda daha fazla bilgi ortaya çıkması muhtemel.

Sizler Mıuı 12 hakkında neler düşünüyorsunuz ve beklentileriniz neler?​
MIUI 11 becerdiler, MIUI 12 geri kaldı sanki. Rakamların yükselmesi olacaksa gerek yok, düz hesap MIUI 15 çıkarsınlar.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Yapılan olumsuz yorumların aksine benim beklentim olumlu yönde. Xiaomi bugüne kadar arayüzü ile ön plana çıkan bir marka ve her arayüz güncellemesi ile kendini biraz daha geliştiriyor.
Miui 10 ile çığır açmakla kalmadığı gibi Miui 11 ile de beklentileri fazlasıyla karşıladı. Miui 12 ile hedeflerini daha da ileri taşıyabilir diye düşünüyorum.

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi

Üst Alt