Hocam saf çin romunun dezavantajları nelerdir? Nerden indirebilirim ?Evet. Çin sürümün globale uyarlanmış hali olan Xiaomi.Eu var ancak hız bakımından saf çin romun yanından geçmez.
Açıkçası Miui'nin tasarımları benim hoşuma gidiyor. Sizin tabirinizle "çocukça" olması bence güzel. Diğer sıkıcı tasarımlar olacağına böyle olmasını tercih ederim. Tabii yanlış anlaşılmasın herkesin zevki başka sizin fikrinize de saygı duyuyorum tabii ki isteyen istediğini ister ama Samsung vb'nin tasarımına göre bence Miui çok güzel.Bence MIUI arayüzü çok çocukça. Ya radikal kararlar alıp ios tarzı bir sisteme bürünürler yada çin halkına uyup çocukça arayüz yapmaya devam ederler. İnternette tek bir adamın consept tasarımlara baktığında ulan şöyle bir arayüz neden yapamıyorlar diyorum. Oysa Xiaomi gibi büyük markaların yüzlerce tasarımcısı var
Örnek ios 13 consept tasarimi
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Örnek Android consept tasarimi
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Kesin öyle olur. Her büyük güncellemede mükemmel şeyler bekliyoruz zaten. Daha fazla sorun ve rezillikten başka bir şey yaşamadık 8'den beri.Bence Miui11 manyak ve dehşet bir arayüz olacak, hep birlikte çok beklenmedik güzel şeylerle karşılacağız inşallah
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk