- Adım
- Swat
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Meslek
- EGM
- Konular
- 21
Bildirim sorunlarının tümünü düzeltmeleri benim için yeterli olacak
Aslında Xiaomi kullanılarını (yani bizi) anlamakda zor. Aslında cihazlar iyi, özellikler güzel, donanım iyi, fiyat iyi, yazılım mükemmel olmasa da gayet iyi. Bir öncelik telefonum galaxy a8 2015'di 2-3 ayda bir sıfırlamazsam arayüzde bile donmaya başlıyordu, şimdi geldim burada miui 10 şöyledir böyledir diye bende diyorum. Biz kullanıcılar doymuyoruz kaba tabir ile hep fazlasını istiyoruz. Aslında şöyle bakınca Xiaomi gereken her şeyi uygun fiyata veriyor. Biraz da yetinmeyi bilmemiz lazım. En basitinden bilidirm sorunu bile ne kadar abartıldı halbuki yukarıdan bildirim çubuğunu bir kez kaydırıp bakmak çok mu zor ama biz buna bile üşenip karalamaya çalışıyoruz.Kimse üzerine alınmasın ama herkes oturmuş ciddi ciddi miui 11 beklentilerini yazıyor ya, bayılıyorum bu forum kültürüne...
Bakmayın siz " Şimdiye kadar geliştirilmiş en mükemmel arayüz" sloganıyla ortalıkta dolaşan Miui 11 fragmanlarına... Algı yönetimi belki de Xiaomi' nin en iyi yaptığı şey. Çok öncesine gitmeye lüzum yok. Miui 9 ve Miui 10 da ne olduysa Miui 11 de aynısı olacak.
Kaldı ki her yönüyle mükemmel bir arayüz olduğuna inandığım Miui 10 güncellemesini tu kaka ilan edip yerin dibine sokan kullanıcı yorumlarına da şahit olmadık mı?
Korkarım Xiaomi' nin " herkesi memnun edememek" gibi ciddi bir sıkıntısı var. Bu yüzden beklentileri yüksek tutmaya lüzum yok. 24 Eylül' de tanıtılacağı söyleniyor. Şunun şurasında bir aydan kısa bir zaman kaldı. Bekleyip görelim.
Bir de şu yönden bakınız bence;Aslında Xiaomi kullanılarını (yani bizi) anlamakda zor. Aslında cihazlar iyi, özellikler güzel, donanım iyi, fiyat iyi, yazılım mükemmel olmasa da gayet iyi. Bir öncelik telefonum galaxy a8 2015'di 2-3 ayda bir sıfırlamazsam arayüzde bile donmaya başlıyordu, şimdi geldim burada miui 10 şöyledir böyledir diye bende diyorum. Biz kullanıcılar doymuyoruz kaba tabir ile hep fazlasını istiyoruz. Aslında şöyle bakınca Xiaomi gereken her şeyi uygun fiyata veriyor. Biraz da yetinmeyi bilmemiz lazım. En basitinden bilidirm sorunu bile ne kadar abartıldı halbuki yukarıdan bildirim çubuğunu bir kez kaydırıp bakmak çok mu zor ama biz buna bile üşenip karalamaya çalışıyoruz.