Yardım Xiaomi MiBox 3c Mdz 16AA Bootloop da Kaldı?

3rky3zc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burkay
Cihazım
Xiami mi Box
Konular
1
Merhabalar, geçenlerde AliExpress'den başlıktaki ürünün çince versiyonunu satın aldım ve global rom atmaya çalıştım. team win recovery project denen lanet recovery programını yükledim ve cihazın stock hard reset ekranı değişti ve üstüne bi de açılan sistem açılmamaya başladı. Cwm recovery sini mibox u pc ye usb ile bağladım ve .bat ekranı ile recovery yaptım ve cihaz otomatik kendini rest attı. Ne olduysa ondan sonra oldu ve cihaz bootloopda kaldı ve sadece twrp recovery ekranı geliyor. Ama bi sebepten ötürür restore atmak istesemde restore ekranında dosya sistemi gözükmüyor?

Bu sorunu nasıl aşabilirim android platformunda yeniyim elim kolum bağlandı hiç bi müdahale yapamıyorum twrp ekranından sonra. Sistemi nasıl eski stock haline getirebilirim yardım lütfen?

Ekli dosyalar

• IMG_0193.JPG
    IMG_0193.JPG
    775,8 KB · Görüntüleme: 45

3rky3zc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burkay
Cihazım
Xiami mi Box
Konular
1
Hocam twrp de iken cihaz ne olursa olsun pc ye bağladığınızda algılaması gerekli pc nin. Başka bir pc de dener misiniz?

Xp var bi de hocam biliyorsunuz onu da önce pc ye manuel tanıtmak gerekiyor. Niye görmüyor acaba çok ilginç.

Tekrar .bat dosyasında twrp recovery yaptım zaten işlem yaptıktan sonra pc yle otomatik bağlantısını kesiyor ve cihaz twrp menüsüne geçiyor.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Xp var bi de hocam biliyorsunuz onu da önce pc ye manuel tanıtmak gerekiyor. Niye görmüyor acaba çok ilginç
Win7 bir pc de dener misiniz?

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

3rky3zc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burkay
Cihazım
Xiami mi Box
Konular
1

Keşke olsaydı da deneseydim.
[doublepost=1510762962,1510566356][/doublepost]

Hocam bootloop sorununu hallettim. Problem usb hub dan kaynaklıymış. Peki mdz 16-aa için global rom nasıl yükleyebilirim?
[doublepost=1510776211][/doublepost]Zenex hocama teşekkür ederim sorun çözüldü.

Oyla:
Üst Alt