Yardım Xiaomi MiBox 3c Mdz 16AA Bootloop da Kaldı?

3rky3zc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burkay
Cihazım
Xiami mi Box
Konular
1
Merhabalar, geçenlerde AliExpress'den başlıktaki ürünün çince versiyonunu satın aldım ve global rom atmaya çalıştım. team win recovery project denen lanet recovery programını yükledim ve cihazın stock hard reset ekranı değişti ve üstüne bi de açılan sistem açılmamaya başladı. Cwm recovery sini mibox u pc ye usb ile bağladım ve .bat ekranı ile recovery yaptım ve cihaz otomatik kendini rest attı. Ne olduysa ondan sonra oldu ve cihaz bootloopda kaldı ve sadece twrp recovery ekranı geliyor. Ama bi sebepten ötürür restore atmak istesemde restore ekranında dosya sistemi gözükmüyor?

Bu sorunu nasıl aşabilirim android platformunda yeniyim elim kolum bağlandı hiç bi müdahale yapamıyorum twrp ekranından sonra. Sistemi nasıl eski stock haline getirebilirim yardım lütfen?

Ekli dosyalar

• IMG_0193.JPG
    IMG_0193.JPG
    775,8 KB · Görüntüleme: 41

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Pc görüyor fakat adb yi anlamadım hocam nerden bakmam gerekiyor?
Aygıt yöneticisinde adb olarak görünüyor mu? Pc görüyorsa direk içine romu atıp install den kurabilirsiniz

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

3rky3zc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burkay
Cihazım
Xiami mi Box
Konular
1
Aygıt yöneticisinde adb olarak görünüyor mu? Pc görüyorsa direk içine romu atıp install den kurabilirsiniz

Hocam sistem bootloop da kaldı. Sistem açılmadan nasıl kurabilirim. Ayrıca miboxun dosya sistemini görmüyor pc?

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam sistem bootloop da kaldı. Sistem açılmadan nasıl kurabilirim. Ayrıca miboxun dosya sistemini görmüyor pc?
Hocam ben anlayamadım galiba baştan bir doğrulatayım. Evet sistem açılmıyor bundan dolayı rom kurmaya çalışıyorsunuz, buraya kadar tamam. Twrp açılıyor değil mi?

Oyla:

3rky3zc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burkay
Cihazım
Xiami mi Box
Konular
1
Hocam ben anlayamadım galiba baştan bir doğrulatayım. Evet sistem açılmıyor bundan dolayı rom kurmaya çalışıyorsunuz, buraya kadar tamam. Twrp açılıyor değil mi?

Evet açılıyor hocam fakat twrp ekranın usb bellek görünmüyor.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Evet açılıyor hocam fakat twrp ekranın usb bellek görünmüyor.
Hocam twrp deyken cihazı pc ye bağladığınızda içindeki dosyaları görebiliyor musunuz? İkinci olarak cihazı twrp deyken pc ye bağladığınızda aygıt yöneticisinde adb olarak görünüyor mu?

Oyla:

3rky3zc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burkay
Cihazım
Xiami mi Box
Konular
1
Hocam twrp deyken cihazı pc ye bağladığınızda içindeki dosyaları görebiliyor musunuz? İkinci olarak cihazı twrp deyken pc ye bağladığınızda aygıt yöneticisinde adb olarak görünüyor mu?

Hayır twrp yi kurmadan önce görüyordu. Ne hikmetse twrp recovery ekranı cihaza geldikten sonra ne sistem açıldı ne de pc ye bağlandığında cihazın dosya sistemine erişebildim. Pc bazen cihazı mibox3 olarak görüyor bazende android. Sadece bu kadarına erişebiliyorum maalesef. ):

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hayır twrp yi kurmadan önce görüyordu. Ne hikmetse twrp recovery ekranı cihaza geldikten sonra ne sistem açıldı ne de pc ye bağlandığında cihazın dosya sistemine erişebildim. Pc bazen cihazı mibox3 olarak görüyor bazende android. Sadece bu kadarına erişebiliyorum maalesef. ):
Hocam şu anda sistemin açılmasıyla bir işimiz yok sadece benim sorularıma cevap verin lütfen :)

Twrp yi açtınız, karşınızda twrp ekranı var değil mi?

Cihazı pc ye bağladığınızda aygıt bağlanma sesi geliyor mu? Bağladıktan hemen sonra aygıt yöneticisinden bir ekran görüntüsü alıp atar mısınız?

Cihaz twrp de ve pc ye bağlı, bilgisarım a girdiğinizde orada cihaz görünüyor mu içinseki dosyalara erişiminiz var mı? Yok ise twrp nin mount menüsüne girip mtp tuşuna basarak tekrar kontrol eder misiniz?

Oyla:

3rky3zc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burkay
Cihazım
Xiami mi Box
Konular
1
Hocam şu anda sistemin açılmasıyla bir işimiz yok sadece benim sorularıma cevap verin lütfen :)

Cihazı pc ye bağladığınızda aygıt bağlanma sesi geliyor mu? Bağladıktan hemen sonra aygıt yöneticisinden bir ekran görüntüsü alıp atar mısınız?

Cihaz twrp de ve pc ye bağlı, bilgisarım a girdiğinizde orada cihaz görünüyor mu içinseki dosyalara erişiminiz var mı? Yok ise twrp nin mount menüsüne girip mtp tuşuna basarak tekrar kontrol eder misiniz?

Hocam bootloop da cihazı usbyle bağladığım zaman görüyor. Twrp ekranında bağladığım zaman görmedi. Mount menüsünden mtp yi enable mi disable mi yapmam gerek?
[doublepost=1510564481,1510563623][/doublepost]Kafayı yicem yahu. Rcwm ekranında bağladığım zaman görmüyor. Bootloopda olduğu zaman görüyor pc nasıl iş?

Aygıt yöneticisi ekranı ;

Ekli dosyalar

• IMG_0210.JPG
    IMG_0210.JPG
    4,2 MB · Görüntüleme: 23
Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam bootloop da cihazı usbyle bağladığım zaman görüyor. Twrp ekranında bağladığım zaman görmedi. Mount menüsünden mtp yi enable mi disable mi yapmam gerek?
[doublepost=1510564481,1510563623][/doublepost]Kafayı yicem yahu. Rcwm ekranında bağladığım zaman görmüyor. Bootloopda olduğu zaman görüyor pc nasıl iş?

Aygıt yöneticisi ekranı ;
Hocam twrp de iken cihaz ne olursa olsun pc ye bağladığınızda algılaması gerekli pc nin. Başka bir pc de dener misiniz?

Oyla:
Üst Alt