Yardım Xiaomi MiBox 3c Mdz 16AA Bootloop da Kaldı?

3rky3zc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burkay
Cihazım
Xiami mi Box
Konular
1
Merhabalar, geçenlerde AliExpress'den başlıktaki ürünün çince versiyonunu satın aldım ve global rom atmaya çalıştım. team win recovery project denen lanet recovery programını yükledim ve cihazın stock hard reset ekranı değişti ve üstüne bi de açılan sistem açılmamaya başladı. Cwm recovery sini mibox u pc ye usb ile bağladım ve .bat ekranı ile recovery yaptım ve cihaz otomatik kendini rest attı. Ne olduysa ondan sonra oldu ve cihaz bootloopda kaldı ve sadece twrp recovery ekranı geliyor. Ama bi sebepten ötürür restore atmak istesemde restore ekranında dosya sistemi gözükmüyor?

Bu sorunu nasıl aşabilirim android platformunda yeniyim elim kolum bağlandı hiç bi müdahale yapamıyorum twrp ekranından sonra. Sistemi nasıl eski stock haline getirebilirim yardım lütfen?

Ekli dosyalar

• IMG_0193.JPG
    IMG_0193.JPG
    775,8 KB · Görüntüleme: 41

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Maalesef Mi box'a çok hakim değilim ancak teme olarak aşağıdaki konuda yer alan bağlantılardan cihazınıza uygun yazılımı indirdikten sonra recovery ekranına geçerek yazılımı kurabilmeniz gerekli.

Oyla:

3rky3zc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burkay
Cihazım
Xiami mi Box
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef Mi box'a çok hakim değilim ancak teme olarak aşağıdaki konuda yer alan bağlantılardan cihazınıza uygun yazılımı indirdikten sonra recovery ekranına geçerek yazılımı kurabilmeniz gerekli.

Hocam teşekkür ederim cevap için yalnız twrp recovery ekranında ne usb belleği görüyor ne başka bi işlem yapabiliyorum. Bu recovery ekranını değitirebilir miyiz acaba? Yani team win recovery project denen recovery ekranını kaldırabilir miyim?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam teşekkür ederim cevap için yalnız twrp recovery ekranında ne usb belleği görüyor ne başka bi işlem yapabiliyorum. Bu recovery ekranını değitirebilir miyiz acaba? Yani team win recovery project denen recovery ekranını kaldırabilir miyim?

Hocam verdiğim bağlantıda recovery ekranına geçiş için gerekli tuş kombinasyonları da verilmiş. Onları bir deneyin isterseniz. Daha önce box'a custom recovery yüklemeyi hiç denemedim maalesef tecrübem yok.

Oyla:

3rky3zc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burkay
Cihazım
Xiami mi Box
Konular
1
Hocam verdiğim bağlantıda recovery ekranına geçiş için gerekli tuş kombinasyonları da verilmiş. Onları bir deneyin isterseniz. Daha önce box'a custom recovery yüklemeyi hiç denemedim maalesef tecrübem yok.

Tuş kombinasyonlarını kullanarak recovery ekranına geçiyorum yalnız usb ye attığım firmware romunu recovery ekranında kullanamıyorum sorun orda hocam.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Tuş kombinasyonlarını kullanarak recovery ekranına geçiyorum yalnız usb ye attığım firmware romunu recovery ekranında kullanamıyorum sorun orda hocam.

Recovery içinde mount menüsü var ise oradan tanıtmayı deneyebilirsiniz hocam.

Oyla:

3rky3zc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burkay
Cihazım
Xiami mi Box
Konular
1
Evet hocam USB içerisindeki dosyaları görmüyor anladım... Yanlış mı yorumladım acaba mesajınızı?
Evet dosyaları görmiyor hocam recovery programı çok kullanışsız. Stock recovery ekranı daha iyiydi.

Edit : Mount ettim yine görmedi hocam.
[doublepost=1510502665,1510336608][/doublepost]Yardımcı olan yok mu?

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Bilgisayara bağladığınızda twrp ekranındayken adb olarak görüyor mu cihazı pc?

Oyla:
Üst Alt