Ana Başlık Xiaomi Mi9 Teknik Özellikler & Genel Bilgiler

Sekot

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
Videographer
Konular
6
Şu ana kadar olumsuz gördüğüm tek nokta ses sistemi. Ayrıca görüşmeden aldığımız ses de bir iPhone kadar kaliteli değil.
benim gorusmeden aldigim ses kalitesi muazzam hd yaziyor ve yuksek bir ses ben cok begendim iphone xle kiyasladik hic bir fark yok

Paytak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre K
Cihazım
Mi 6
Konular
6
Bu fiyatlara şuan alınır mı? 4400₺ e tek hat kayıtlı mi 9 var sizce almalı mıyım?

Qwertytr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
12
Bu fiyatlara şuan alınır mı? 4400₺ e tek hat kayıtlı mi 9 var sizce almalı mıyım?
Bence almayın daha uyguna bulunabilir aceleniz yoksa ki 1000tl daha ekleyip s10e alabilirsin tr garantili ve yanında bir sürü indirim çeki ve Bluetooth kulaklık ile

oski_58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi 9
Konular
7
Aynı seçenek bende de vardır. Ben mi 9 aldım. İyiki de almışım. Sormak istediğiniz bişey varsa sorabilirsiniz

Sekot

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
Videographer
Konular
6
bende 4400e aldim tek hatli gayet memnunum acele ettim ben cunku telefonum yoktu 2 aydir ve cok memnunum suan beklesende cok bisey degismeyecek otv zammi ekleninde moralin bozulabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence almayın daha uyguna bulunabilir aceleniz yoksa ki 1000tl daha ekleyip s10e alabilirsin tr garantili ve yanında bir sürü indirim çeki ve Bluetooth kulaklık ile
mesela benim 10bin tl param olsa yine xiaomi alirim. samsunga o para verilmez. bu suna benziyor araban ferrari ama yol yok samsungun yaptigi bu.. benim fikrim araba ferrari olmasin lamborghini olsun yol var nasilsa.

theformul

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 5
Konular
1
Sahip olan arkadaşlar mikrofon kalitesine bakabilir mi? Örneğin bir video çekilirken enstrüman sesi insan sesi nasıl alıyor telefon? Müzisyen olduğumdan benim için önemli bir detay.

sonflcyus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdal Guclu
Cihazım
MI9
Konular
2
Sahip olan arkadaşlar mikrofon kalitesine bakabilir mi? Örneğin bir video çekilirken enstrüman sesi insan sesi nasıl alıyor telefon? Müzisyen olduğumdan benim için önemli bir detay.

Beklenen düzeyde değil. Yukarıda da yazdım mikrofon ve ses konusunda bir önceki telefonum olan iPhone 8 gerisinde kalıyor.

oski_58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi 9
Konular
7
Ses olarak öyle kaliteli bişey bekleme. Günlük kullanımı kurtarır müzisyene yaramaz. Onun dışında başka sorusu olan varsa cevaplarım.

HüseyinAvcı

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
Eczane Teknikeri
Konular
32
mi 9 almayı dusunuyorum.Global versıyon mi 9 alınca onada fastbootdan BootLoaderı acmadan rom yuklenıyormu.
Simdi Mi8 kullanıyorum.

Yoksa sadece recovery rom mu yukleniyor ?
Hocam Mi 8 bence iyi bir cihaz. Ne eksiklik hissettiniz de Mi 9 a geçmeyi planladınız.

Üst Alt