Yardım Xiaomi mi8 Lite PUBG Mobile Kasma!

AhmetYldz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Xiaomi mi8 Lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaslar yillardir ios kullanicisiydim. 2 hafta once mi8 lite almaya karar verdim. Pubg oynamak icin sirf bide eski telefon ip6 ydi. Pubg mobile Akici Yuksek de 30 dan az fps aliyorum hd alinca kasiyor ve gfx tool kullanmistim onunla son ayarlara aliyorum hic kasmiyo super oynatiyordu. Ekran boyutuda guzel oluyordu. Lutfen yardim edin. Pubg mobile mi8 lite da kasma ekran boyutu vb sorunu nasil cozerim?

Cihazimdan memnunum sadece aksam.ışıkda iyi cekmiyo oda olsun. Seri cihaz..

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Kardeşim youtube da güncellemeye göre oyunu yüksek grafiklerde rahat bir şekilde 60fpsde oynama imkanı sağlayan ufak bir dosya atıyorlar. Bu dosyayı pubg'nin içine atınca 60fpse ve yüksek grafiğe sabitleniyor.Senin oyunun kasmıyor sadece kare hızı limitin az , 27-30 arası fps aldığın için yavaş gibi geliyor.60'a sabitlersen oyunun akıcılığını göreceksin.Dediğim videoları izle 60fps ayarını ortaya çıkarıyor yani gfx tool'dan daha yararlı birşey bu.
Gfx tool aynı işi yapıyor hocam. Config dosyalarına müdahale ediyoruz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

A
Surekli gfx den giriyordum ben ondan bozuluyo demekki ama normalden girince de sanki kaydolmuyor hassasiyet ve diger ayarlar :)
Gfx ayarlarında kaydetme seçeneği var. Onu enable yaparsanız sıkıntı olmaz. Bir kere değiştirdikten sonra bir daha bozulmaz.

Oyla:
Üst Alt