Yardım Xiaomi mi8 Lite PUBG Mobile Kasma!

AhmetYldz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Xiaomi mi8 Lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaslar yillardir ios kullanicisiydim. 2 hafta once mi8 lite almaya karar verdim. Pubg oynamak icin sirf bide eski telefon ip6 ydi. Pubg mobile Akici Yuksek de 30 dan az fps aliyorum hd alinca kasiyor ve gfx tool kullanmistim onunla son ayarlara aliyorum hic kasmiyo super oynatiyordu. Ekran boyutuda guzel oluyordu. Lutfen yardim edin. Pubg mobile mi8 lite da kasma ekran boyutu vb sorunu nasil cozerim?

Cihazimdan memnunum sadece aksam.ışıkda iyi cekmiyo oda olsun. Seri cihaz..

veli_blod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
75
Şuan bende HD yüksek ayarda kastigini gormedim mi 8 Lite cihazimin gfx tool ile daha kaliteli hdr falan alabilir miyim merak ettim doğrusu ?

Oyla:

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Şuan bende HD yüksek ayarda kastigini gormedim mi 8 Lite cihazimin gfx tool ile daha kaliteli hdr falan alabilir miyim merak ettim doğrusu ?
Hdra gerek yok ama 60fps alabilirsiniz. Sonra gfx tool kaldırdığınızda siz de kasıyor hissiyatına kapılacaksınız:)

Oyla:

AhmetYldz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
3
Hdra gerek yok ama 60fps alabilirsiniz. Sonra gfx tool kaldırdığınızda siz de kasıyor hissiyatına kapılacaksınız:)

Haklisiniz ondan olabilir ama ilk baslarda gfx tools kullanmadan oynadigimda akiciydi simdi kasiyor gfx ban sebebi diye sildim acaba oyunu bozan o muydu. Telefonu yine sifirlayip oyunu tekrar yuklicem brazdan insallah duzelir.

Buarada oyunu ilk oynadigim zamanlar gfx tools yokken kasmiyordu gfx den sonra gozle.gorulur kasiyo

Oyla:

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Haklisiniz ondan olabilir ama ilk baslarda gfx tools kullanmadan oynadigimda akiciydi simdi kasiyor gfx ban sebebi diye sildim acaba oyunu bozan o muydu. Telefonu yine sifirlayip oyunu tekrar yuklicem brazdan insallah duzelir.

Buarada oyunu ilk oynadigim zamanlar gfx tools yokken kasmiyordu gfx den sonra gozle.gorulur kasiyo
Hocam ben de zamanında gfx toolsuz yüksekte oynarken ulan ne güzel hiç kasmıyor oyun diyordum. Sonra gfx tool yükledim 60 fps yaptım artık 30 fpsde oyun çok kasıyormuş gibi hissediyorum. Attığınız videoda da fps düşüşü yok gayet stabil oynatıyor.
Size bir çözüm önereyim. Ayarları yüksekten düşüğe alın bir kaç oyun o şekilde atın. Sonra tekrar yükseğe alın. Düşüğe aldığınızda oyun 20fpsye düşecek. 20 fpsye alıştıktan sonra 30a yükseltince bir nebze rahatlayacaksınız:)
Ama gfx tool kullanmaya devam edin derim. Çok çok düşük ihtimal ban yemeniz. Ben hiç görmedim ban yiyen. Hatta play storeda ban a önlem alan gfx uygulamaları da var. Onları da kullanabilirsiniz.

Oyla:

AhmetYldz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
3
Hocam ben de zamanında gfx toolsuz yüksekte oynarken ulan ne güzel hiç kasmıyor oyun diyordum. Sonra gfx tool yükledim 60 fps yaptım artık 30 fpsde oyun çok kasıyormuş gibi hissediyorum. Attığınız videoda da fps düşüşü yok gayet stabil oynatıyor.
Size bir çözüm önereyim. Ayarları yüksekten düşüğe alın bir kaç oyun o şekilde atın. Sonra tekrar yükseğe alın. Düşüğe aldığınızda oyun 20fpsye düşecek. 20 fpsye alıştıktan sonra 30a yükseltince bir nebze rahatlayacaksınız:)
Ama gfx tool kullanmaya devam edin derim. Çok çok düşük ihtimal ban yemeniz. Ben hiç görmedim ban yiyen. Hatta play storeda ban a önlem alan gfx uygulamaları da var. Onları da kullanabilirsiniz.

Gfx tools da surekli ayar yapmak sıkıyor insani surekli hassasiyet ayarliyorum spray icin , kalici olsa ayarlar sıkıntı yokda..

Ama dediginiz gibi yapacam 20 fps oynayacam bi sure cok sagolun :)

Oyla:

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Gfx tools da surekli ayar yapmak sıkıyor insani surekli hassasiyet ayarliyorum spray icin , kalici olsa ayarlar sıkıntı yokda..

Ama dediginiz gibi yapacam 20 fps oynayacam bi sure cok sagolun :)
Ayaraların kalıcı olması lazım. Eğer kalıcı olmuyorsa birşeyleri yanlış yapıyorsunuz demektir. Gfxden ayarları yaptıktan sonra sizin uygulamayla işiniz bitiyor. Oyunu gfxden başlatmanıza gerek yok
Rica ederim:)

Oyla:

AhmetYldz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
3
Ayaraların kalıcı olması lazım. Eğer kalıcı olmuyorsa birşeyleri yanlış yapıyorsunuz demektir. Gfxden ayarları yaptıktan sonra sizin uygulamayla işiniz bitiyor. Oyunu gfxden başlatmanıza gerek yok
Rica ederim:)

Surekli gfx den giriyordum ben ondan bozuluyo demekki ama normalden girince de sanki kaydolmuyor hassasiyet ve diger ayarlar :)

Oyla:

huseyinsoyluu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 5S
Konular
21
Kardeşim youtube da güncellemeye göre oyunu yüksek grafiklerde rahat bir şekilde 60fpsde oynama imkanı sağlayan ufak bir dosya atıyorlar. Bu dosyayı pubg'nin içine atınca 60fpse ve yüksek grafiğe sabitleniyor.Senin oyunun kasmıyor sadece kare hızı limitin az , 27-30 arası fps aldığın için yavaş gibi geliyor.60'a sabitlersen oyunun akıcılığını göreceksin.Dediğim videoları izle 60fps ayarını ortaya çıkarıyor yani gfx tool'dan daha yararlı birşey bu.

Oyla:

slexiaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin Yılmaz
Cihazım
iPhone SE 2020
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Kardeşim youtube da güncellemeye göre oyunu yüksek grafiklerde rahat bir şekilde 60fpsde oynama imkanı sağlayan ufak bir dosya atıyorlar. Bu dosyayı pubg'nin içine atınca 60fpse ve yüksek grafiğe sabitleniyor.Senin oyunun kasmıyor sadece kare hızı limitin az , 27-30 arası fps aldığın için yavaş gibi geliyor.60'a sabitlersen oyunun akıcılığını göreceksin.Dediğim videoları izle 60fps ayarını ortaya çıkarıyor yani gfx tool'dan daha yararlı birşey bu.
Hocam şu bahsettiğiniz ayarların yapıldığı video linkini verirseniz yararlanır herkes.

Oyla:
Üst Alt