Yardım Xiaomi mi8 Lite PUBG Mobile Kasma!

AhmetYldz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Xiaomi mi8 Lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaslar yillardir ios kullanicisiydim. 2 hafta once mi8 lite almaya karar verdim. Pubg oynamak icin sirf bide eski telefon ip6 ydi. Pubg mobile Akici Yuksek de 30 dan az fps aliyorum hd alinca kasiyor ve gfx tool kullanmistim onunla son ayarlara aliyorum hic kasmiyo super oynatiyordu. Ekran boyutuda guzel oluyordu. Lutfen yardim edin. Pubg mobile mi8 lite da kasma ekran boyutu vb sorunu nasil cozerim?

Cihazimdan memnunum sadece aksam.ışıkda iyi cekmiyo oda olsun. Seri cihaz..

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu ayarlarda kasıyor fps dusuk oluyo yavas akıcı degil oyun.
Gfx tools kullaninca asiri yuksek hdr de bile kasmiyor. Gfx kullanmak ban sebebiymis pubg acıkladi. Offf ne yapacagimi bilmiyorum :( daha sıfır aldim cihazi iphone 6s yerine bunu aldim 6s de boyle sorun yok baktim :(
6s yerine bunu aldınız da donanım olarak aşırı fark var. İkisini karşılaştırmanız olumlu değil.

Oyla:

AhmetYldz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
3
Link atmak yasak mi bilmiyorum ama youtube ya attigim videoyu sonuna kadar izleyin goruceksiniz 3 dk lik video zaten

6s yerine bunu aldınız da donanım olarak aşırı fark var. İkisini karşılaştırmanız olumlu değil.

İphone 6 da boyle kasma olmuyordu benim 6s le kiyaslayamayiz bile sanirim bakin buyrun videoya
Gfx tools la kusursuz oynatan cihaz orjinaliyle oyunu oynatmiyor bile cok kasiyo reelde gorseniz bide...

BUYRUN LİNK :
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Link atmak yasak mi bilmiyorum ama youtube ya attigim videoyu sonuna kadar izleyin goruceksiniz 3 dk lik video zaten

İphone 6 da boyle kasma olmuyordu benim 6s le kiyaslayamayiz bile sanirim bakin buyrun videoya
Gfx tools la kusursuz oynatan cihaz orjinaliyle oyunu oynatmiyor bile cok kasiyo reelde gorseniz bide...

BUYRUN LİNK :
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
İlginç benim arkadaşta da var mi 8 lite onda kasmıyor.

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Bende pubg mobile oynuyorum hiç donmuyor sende sıkıntı var dostum ve senin dışında kasıyor diyen birisi yok

Oyla:

AhmetYldz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
3
Napmam lazim garantiye mi yollayim yoksa
2 haftalik cihaz

Virus bulasmis olabilir mi? Netten biseyler indirmistim de vpn ile

Oyla:

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
GFX Tool programı ban yedirmez hocam yanlışınız var, bu tarz programlar ortaya çıktığından beri kullanıyorum her hangi bir sorun oluşturmadı zaten hileye girmiyor ki, altı üstü grafikleri değiştiriyorsun.
Hocam grafik değiştirmek oyun dosyalarına, configine müdahale etmektir ve net ban sebebidir. Hileden farkı yoktur. Ancak şu anda pubgnin gfxi %100 tanımlayacak bir sistemi yok fakat bot sürü arkadaşıma ban attı. Ban yememiş olmanız yemeyeceğiniz anlamına gelmiyor

Oyla:

AhmetYldz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
3
Hocam grafik değiştirmek oyun dosyalarına, configine müdahale etmektir ve net ban sebebidir. Hileden farkı yoktur. Ancak şu anda pubgnin gfxi %100 tanımlayacak bir sistemi yok fakat bot sürü arkadaşıma ban attı. Ban yememiş olmanız yemeyeceğiniz anlamına gelmiyor

Gfx de ekran boyutu degisiyor mesela yazilar kuculuyor ya gfx olmadan mi8 lite da o yazilari kucultup ekrani guzellestirmenin yolu yok sanirim. Arkadasin dedigi gibi telefonu sifirlayacam duzelmezse mi8 lite cihazi gözümde biter ve yarin gider zararina da olsa satar kurtulurum.. tesekkurler herkese..

Oyla:

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Hocam telefonunuz kasmıyor. Sadece 30fpsde oynuyorsunuz. Gfx tooldan 60fpsye alıştığınız için kasıyormuş hissiyatına kapılıyorsunuz. Diğer arkadaşların donmuyor demesinin sebebi de bu. Halbuki onlarda da aynı.
Suç burada mi8 liteda değil 1 senedir oyun optimizesini beceremeyen pubg yapımcısıdır. Hangi android telefonu alırsanız alın aynı sorunu yaşayacaksınız. Sıfırlamanız birşeyi değiştirmez
Gfxde ekranın küçülmesinin sebebi çözünürlüğun artmasıdır. Gfx kullanmadan da çözünürlüğü yükseltemezsiniz. Çözünürlüğu 720p yaparsanız ekranın büyüdügünü görebilirsiniz.

Oyla:

Teyfo34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tevfik
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
13
Bendede lite var HD yüksek oynuyorum kasmıyor