Xiaomi Mi6 VolTe sorunsalı

achfighter

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 6, Mi A3
Konular
7
Iphone 6s den sms gönderdim ama yanıt gelmedi Turkcell den. Telefondan ayar derken bi VoLTE seçeneği aktif hale getirdim başka bi ayar var mı ?
SIM ayarları bölümünde volte açık gözüküyorsa telefonda başka yapacak birşey yok.

SMS gönderdiğiniz telefonda da volte Advil olması gerekebilir. Ben s7 üzerinden yapmıştım. O telefonun sahibi daha önceden volte ve vowifi kullanıyordu.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emrah_d

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi6 128 Srmk
Meslek
Mekanik Tasarım
Konular
4
SIM ayarları bölümünde volte açık gözüküyorsa telefonda başka yapacak birşey yok.

SMS gönderdiğiniz telefonda da volte Advil olması gerekebilir. Ben s7 üzerinden yapmıştım. O telefonun sahibi daha önceden volte ve vowifi kullanıyordu.

Yaptığım hatayı fark ettim ben Iphone 5s den denemiştim onda VoLTE yokmuş Iphone 6S üzerinden aktifleştirdim teşekkür ederim.

burakelt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
2
Turkcell'in sitesinde VoLTE desteklenen telefonlar yazıyor. O telefonlardan birine SIM kartını takıp 2200'a HDSES yazıp göndermen gerek. Sonra kendi telefonundaki tüm ayarlar tamamsa normal çalışacaktır.
İşe yaradı çok teşekkürler ;)

Arthur61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
mi6
Konular
4
Bende TT kullanıyorum. Geçen mobil uygulamadan VOLTE'yi aktif etmeye çalıştım olmadı. Bende uygulama üzerinden TT'ye mesaj attım . Bir kaç gün sonra beni aradılar telefonunuz VOLTE destekleyen cihazlar arasında gözükmüyor dediler. Olsun siz yinede aktif edebiliyorsanız o ayarı aktif edin dedim ve aktif ettiler. Sonra bir kod vardı arama kısmına yazıp onaylayınca telefon üzerinden VOLTE'yi kullanıma açıyordu, onuda yaptım sonra ayarlardan VOLTE'yi etkinleştirdim ve ilk arama yaptığımda VOLTE bildirim çubuğunda belirdi . Sizde deneyin bunları ama ortalıkta VOLTE kullanan kimse olmadığı için pek işe yaradığınıda söyleyemem .

hhd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakkı
Cihazım
mi6
Konular
5
Bende TT kullanıyorum. Geçen mobil uygulamadan VOLTE'yi aktif etmeye çalıştım olmadı. Bende uygulama üzerinden TT'ye mesaj attım . Bir kaç gün sonra beni aradılar telefonunuz VOLTE destekleyen cihazlar arasında gözükmüyor dediler. Olsun siz yinede aktif edebiliyorsanız o ayarı aktif edin dedim ve aktif ettiler. Sonra bir kod vardı arama kısmına yazıp onaylayınca telefon üzerinden VOLTE'yi kullanıma açıyordu, onuda yaptım sonra ayarlardan VOLTE'yi etkinleştirdim ve ilk arama yaptığımda VOLTE bildirim çubuğunda belirdi . Sizde deneyin bunları ama ortalıkta VOLTE kullanan kimse olmadığı için pek işe yaradığınıda söyleyemem .

merhaba hocam bende volte etkılestırdım fakat karsı taraf baska telefon aynı hat volte acık olmasına ragmen hıc arama gerceklestıremedım dıt edip kesıyor goruntulu gorusme tıkladıgımda sız sonuc aldınızmı

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
ben uygulama uzerinden her türlü işlemi yapabiliyorum. voLTE acilmiyor o ayri

hhd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakkı
Cihazım
mi6
Konular
5
uygulama whatsapp vb uygulamalarmı hocam
rehber de gozuken goruntulu arama kullanan varmı acaba mi 6 cihazda yoksa sadece goruntudemı var .

Arthur61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
mi6
Konular
4
merhaba hocam bende volte etkılestırdım fakat karsı taraf baska telefon aynı hat volte acık olmasına ragmen hıc arama gerceklestıremedım dıt edip kesıyor goruntulu gorusme tıkladıgımda sız sonuc aldınızmı

Hocam sanırım siz olayı yanlış anlamışsınız, VOLTE ses aktarımında faydalı, şebeke üzeri görüntülü görüşme samsung harici cihazlarda yapılamadığı için o hatayı alıyorsunuzdur. Bizim cihazlarda görüntülü görüşme için duo en ideal program. Siz VOLTE'si olan bir cihazı normal olarak arayın bakın fark edecekmi . Ben hiç denemedim .

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
Hocam sanırım siz olayı yanlış anlamışsınız, VOLTE ses aktarımında faydalı, şebeke üzeri görüntülü görüşme samsung harici cihazlarda yapılamadığı için o hatayı alıyorsunuzdur. Bizim cihazlarda görüntülü görüşme için duo en ideal program. Siz VOLTE'si olan bir cihazı normal olarak arayın bakın fark edecekmi . Ben hiç denemedim .
hocam bizim cihazlarda iki tarafta voLTE açılırsa görüntülü konusma yapilabiliyor

hhd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakkı
Cihazım
mi6
Konular
5

samsung 3G sebeke uzerınden goruntulu gorusme verıyor volte aktıf etrtıkten sonra telefonda arama kısmında goruntulu arama cıktı fakat bazı sebeblerden işlem gerceklesmıyor operatorlerın mi 6 yı tanıtmamasından yada baska sorundan dolayı, volte ses te kalıte oldugunu bılıyorum benım merak ettıgım gorruntulu aramayı uygulayan oldumu

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt