Xiaomi Mi6 VolTe sorunsalı

slopelock

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
6
Ses ve görüntü kalitesinde bir değişiklik var mı?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ses daha net geliyor hocam, ama görüntülü arama yapılmıyor. Acaba karşı tarafta da bunu destekleyen cihaz mı olması lazım?

luckyesref

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
lucky esref
Cihazım
Mi 6,8,x3 Pro
Konular
0
Ses daha net geliyor hocam, ama görüntülü arama yapılmıyor. Acaba karşı tarafta da bunu destekleyen cihaz mı olması lazım?

Aynen öyle Karşı tarafta da voltenin açık olması lazım. yukarıdaki kodu girdim volte aktif oldu. ayrıca ne olur ne olmaz diye magisktende yükledim. akşama voltesi olan birini arayacağım bakalım çalışacak mı

Dijinorm

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
2
Volte aktifte olsa işe yaramıyor çünkü şebeke bu cihazı volteyi destekleyen bir cihaz olarak görmüyor boşuna uğraşıyor herkes

achfighter

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 6, Mi A3
Konular
7
Volte aktifte olsa işe yaramıyor çünkü şebeke bu cihazı volteyi destekleyen bir cihaz olarak görmüyor boşuna uğraşıyor herkes

Vodafone'da iken hiçbir ekstra ayar yapmadan VoLTE kullandım. Görüşmelerde ses kalitesinde çok az fark oluyor.

Dijinorm

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
2
Vodafone'da iken hiçbir ekstra ayar yapmadan VoLTE kullandım. Görüşmelerde ses kalitesinde çok az fark oluyor.
Ses kalitesinden bahsetmiyoruz volte ile görüntülü arama yapılamıyor denemediğim iz rom kalmadı yani cihazın bir kusuru yok şebeke ile alakalı

Dijinorm

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
2
Ses kalitesi ve hatası az olan en iyi rom bana göre 8.2.2 en eski rom hepsinden iyi

slopelock

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
6

Bende Stable 9.2.2.0 yüklü ve işe yarıyor. Aynı şekilde diğer telefonumda Beta 8.2.8 yüklü, onda da çalışıyor. Hattım Vodafone.

Görüşmelerde HD ibaresi çıkıyor karşı tarafın VoLTE durumuna göre. Sadece görüntülü arama çalışmıyor ki o da sanıyorum görüntülü aramayı destekleyen android telefonlarla yapınca çalışıyor.

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Bende Stable 9.2.2.0 yüklü ve işe yarıyor. Aynı şekilde diğer telefonumda Beta 8.2.8 yüklü, onda da çalışıyor. Hattım Vodafone.

Görüşmelerde HD ibaresi çıkıyor karşı tarafın VoLTE durumuna göre. Sadece görüntülü arama çalışmıyor ki o da sanıyorum görüntülü aramayı destekleyen android telefonlarla yapınca çalışıyor.
Görüntü aramayı iphone 7 yi arayarak denedim.Olmadı malesef.Ondada volte aktifti.vowifida çalıştiramadim zaten.Sadece sesli aramalarda işe yarior.

Dijinorm

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
2
Görüntü aramayı iphone 7 yi arayarak denedim.Olmadı malesef.Ondada volte aktifti.vowifida çalıştiramadim zaten.Sadece sesli aramalarda işe yarior.
Evet bizde ondan bahsediyoruz ama herkes HD sesli aramada işe yarıyor deyip duruyor görüntülü arama yapan varsa o yazsın

slopelock

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
6

iPhone FaceTime üzerinden yaptığı için iPhone'dan iPhone'a çalışıyor. Ama ben iPhone olan birini aradığımda karşı taraf beni görüyor, ben karşı tarafı göremiyorum.

Üst Alt