Xiaomi Mi6 VolTe sorunsalı

karizma6080

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ilter
Cihazım
Poco f3
Meslek
Kimyager
Konular
0
Hocam Magisk Root üzerinde Voenable Modülünü denemenizi tavsiye ederim birde, eğer Stabil romdan farklı romlara geçerseniz.
Uzun bir süre xiaomi.eu romdaydım 7.11.12 sürümüne kadar sıkıntı yoktu sonrasında başladı bu sıkıntı. Magisk hiç kullanmadım hep supersu ile root yaptım. Bakalım sorun çöüzlene kadar stabil ile devam edicem gibi

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Uzun bir süre xiaomi.eu romdaydım 7.11.12 sürümüne kadar sıkıntı yoktu sonrasında başladı bu sıkıntı. Magisk hiç kullanmadım hep supersu ile root yaptım. Bakalım sorun çöüzlene kadar stabil ile devam edicem gibi

Bu hafta Global Beta'ya Notification Shade geliyor hocam; eğer China Beta tabanlı romlara da gelirse bu özellik, Epic veya Miui Pro romu denersiniz artık :)

Magisk Root'u tavsiye ederim hocam, özellikle de Miui Pro rom kullanıyorsanız.

M.Ufuk YILDIRIM

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

birde şöyle bir problem var Volte servisi aktif olunca konuşmalar HD oluyor ama video görüşmesi başlat dediğimde başlamıyor hata veriyor.
Hocam turk telekomu aradım mesajda yazdım döndüler fakat benden örnek istediler sizi görmüştüm söyledim o kişinin numarasını yada başka çalışan kişinin verirseniz size yardımcı oluruz dediler özelden verebilirmisinix bende aktifleştirmek istiyorum.

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Hocam turk telekomu aradım mesajda yazdım döndüler fakat benden örnek istediler sizi görmüştüm söyledim o kişinin numarasını yada başka çalışan kişinin verirseniz size yardımcı oluruz dediler özelden verebilirmisinix bende aktifleştirmek istiyorum.
Aktiflesirse mutlaka burdan da yazın olurmu

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Sizin aktif değil mi o yüzden sizin numaranızı istedim.
pardon mi6 cihazında aktif de mi mix için sandım ben tamam özel mesaj olarak atayım ben numaramı çünkü mi6 ya takınca volte geliyor ama mi mix telefonuma takınca gelmiyor

slopelock

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
6
Arkadaşlar başka bir forumda VoLTE'yi aktif etmenin yöntemini buldum ve denedim. Bende çalıştı, umarım sizde de çalışır :)

*#*#86583#*#* kodunu girin. Altta "VoLTE carrrier check was disabled" diye bir uyarı çıkacak. Bunu yaptıktan sonra ayarlardan SIM Kartlar ve Mobil Ağlar menüsüne gittiğinizde VoLTE seçeneğinin geldiğini ve seçeneği aktifleştirebildiğizi göreceksiniz.

Yani VoLTE seçeneği disabled yapınca geldi daha önce yoktu.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-02-09-16-01-35-101_com.android.phone.png
    Screenshot_2018-02-09-16-01-35-101_com.android.phone.png
    119,5 KB · Görüntüleme: 87

fatih8080

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Gm5plus
Konular
0
Arkadaşlar başka bir forumda VoLTE'yi aktif etmenin yöntemini buldum ve denedim. Bende çalıştı, umarım sizde de çalışır :)

*#*#86583#*#* kodunu girin. Altta "VoLTE carrrier check was disabled" diye bir uyarı çıkacak. Bunu yaptıktan sonra ayarlardan SIM Kartlar ve Mobil Ağlar menüsüne gittiğinizde VoLTE seçeneğinin geldiğini ve seçeneği aktifleştirebildiğizi göreceksiniz.

Yani VoLTE seçeneği disabled yapınca geldi daha önce yoktu.
Daha önce hiç volte açmadım hattım turkcell bunu yaptıktan sonra herhangi bir mesaj falan göndermek lazım mı

slopelock

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
6
Turkcell konusunda bilgim yok. Ben Vodafone kullanıyorum ama bende de sadece menü aktik oldu. Aramalarda HD yazmıyor :/
[doublepost=1518183367,1518182779][/doublepost]Düzeltiyorum: Aramalarda HD ibaresi çıkıyor ama görüntülü arama yaptığımda normal arama yapıyor.

fatih8080

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Gm5plus
Konular
0
Turkcell konusunda bilgim yok. Ben Vodafone kullanıyorum ama bende de sadece menü aktik oldu. Aramalarda HD yazmıyor :/
[doublepost=1518183367,1518182779][/doublepost]Düzeltiyorum: Aramalarda HD ibaresi çıkıyor ama görüntülü arama yaptığımda normal arama yapıyor.
Ses ve görüntü kalitesinde bir değişiklik var mı?

Üst Alt