Xiaomi Mi6 VolTe sorunsalı

Arthur61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
mi6
Konular
4
samsung 3G sebeke uzerınden goruntulu gorusme verıyor volte aktıf etrtıkten sonra telefonda arama kısmında goruntulu arama cıktı fakat bazı sebeblerden işlem gerceklesmıyor operatorlerın mi 6 yı tanıtmamasından yada baska sorundan dolayı, volte ses te kalıte oldugunu bılıyorum benım merak ettıgım gorruntulu aramayı uygulayan oldumu

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Operatör ile ilgisi yok yok, sizin kullandığınız rom ile alakalı ben 9.5.8 kararlı kullanıyorum bende o video bölümü yok . Dediğim gibi görüşme yapmaması normal o kısımı sadece samsung cihazlar kullanabiliyor . Yani şebeke üzeri görüntülü aramayı samsung cihazı olmayan kimse yapamaz :)
[doublepost=1529731668,1529731489][/doublepost]
hocam bizim cihazlarda iki tarafta voLTE açılırsa görüntülü konusma yapilabiliyor

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İki taraflı derken, karşı tarafta volteye uygun olacak dimi, ben bunu bilmiyordum .

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Operatör ile ilgisi yok yok, sizin kullandığınız rom ile alakalı ben 9.5.8 kararlı kullanıyorum bende o video bölümü yok . Dediğim gibi görüşme yapmaması normal o kısımı sadece samsung cihazlar kullanabiliyor . Yani şebeke üzeri görüntülü aramayı samsung cihazı olmayan kimse yapamaz :)
İki taraflı derken, karşı tarafta volteye uygun olacak dimi, ben bunu bilmiyordum .
Evet aynen öyle ama xiaomi cihazlarla Türkiye de pek mümkün değil gibi çünkü bağlanamıyor hatası veriyor

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
evet VoLTE acinca video kismi geliyor. karsi cihazdada volte olursa aramasi lazim tabi hic tecrube etmedim. bayon hocam söylediği gibi baglanmama hatasida veriyor olabilir.

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
Volte aktif edildikten sonra görüntülü görüşmekte mümkün. ims apn eklemek gerekli sanırım.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2018-06-23 at 17.17.39.jpeg
    WhatsApp Image 2018-06-23 at 17.17.39.jpeg
    97,2 KB · Görüntüleme: 45

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
Volte aktif edildikten sonra görüntülü görüşmekte mümkün. ims apn eklemek gerekli sanırım.
hocam magisk üzerinden VoEnabler yukleyerek o ayarlara tekrar bakar misiniz? wifi üzerinden ses iletilme kullanima açılacak mı diye.

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
hocam magisk üzerinden VoEnabler yukleyerek o ayarlara tekrar bakar misiniz? wifi üzerinden ses iletilme kullanima açılacak mı diye.

Maalesef rootsuz kullanıyorum hocam cihazı, ama vowifi desteği yok diye biliyorum.

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
[doublepost=1529763712,1529763703][/doublepost]
Maalesef rootsuz kullanıyorum hocam cihazı, ama vowifi desteği yok diye biliyorum.
yazilimsal yolla halledilir gibi geldi bana.

hhd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakkı
Cihazım
mi6
Konular
5

Hocam bende 9.5.8 kararlı kullanıyorum arama ekranında cıkıyor goruntu lu arama volte aktif ken ayrıca samsung harici cihazda da 3g sebeke uzeri goruntulu gorusme yaptım bunlardan biri nokia n70 gm mobilede de olması lazım volte uzeri gorusme ıcın volteler acık ve aynı operator olması lazım

Arthur61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
mi6
Konular
4
Hocam bende 9.5.8 kararlı kullanıyorum arama ekranında cıkıyor goruntu lu arama volte aktif ken ayrıca samsung harici cihazda da 3g sebeke uzeri goruntulu gorusme yaptım bunlardan biri nokia n70 gm mobilede de olması lazım volte uzeri gorusme ıcın volteler acık ve aynı operator olması lazım
Doğrudur hocam GM bende vardı hatırladığım kadarı ile görüntülü konuşma seçeneği vardı ama görüşemiyorduk, yine aynı şekilde LG G3 cihazımdada bu seçenek var ama arama yapmıyordu. Şu an bendeki Mİ6 da görüntülü seçeneği hiç yok VOLTE açık olmasına rağmen. Sizdeki romdan kaynaklı açık gözüküyor olabilir . Sürümünüz nedir aceba.

Üst Alt