burda konu açmasını bilsem :
Kilidi açıp TWRP kurduktan sonra yükleyebilirsiniz hocam.Merhaba,
Şuan kararlı 9.0.1.0 yüklü olan mi6 ya bu yöntemle aşağıdaki romu yükleyebilir miyim ? (BL kilidini açacağım şimdi)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi 6 da ciddi sorunlar var twrp siliniyor dosyalar şifre çözülemediğinden daçma isimler alıyor twrp de en iyisi kendi romunuzda kalmanız hocam ben 1 haftadır deniyorum hala olmadıMerhaba,
Şuan kararlı 9.0.1.0 yüklü olan mi6 ya bu yöntemle aşağıdaki romu yükleyebilir miyim ? (BL kilidini açacağım şimdi)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sizin Mi6 da sınırım. Böyle bir durum ile karşılaşan var mı bilmiyorum ama bugüne kadar bu forumda uzaktan bağlanıp onlarca kişiye twrp kurdum böyle bir sorun ile karşılaşmadık. Siz twrp kurduktan sonra tüm wipe ları yapıp daha sonra rom yüklüyorsunuz değil mi?Mi 6 da ciddi sorunlar var twrp siliniyor dosyalar şifre çözülemediğinden daçma isimler alıyor twrp de en iyisi kendi romunuzda kalmanız hocam ben 1 haftadır deniyorum hala olmadı
Evet ertanx hocam da karşılaşmış aynı problem ile mi 6 da siliniyor twrp o yüzden farklı bir versiyon yüklüyoruz (cofaface) ama gerçekten zorlayıcıSizin Mi6 da sınırım. Böyle bir durum ile karşılaşan var mı bilmiyorum ama bugüne kadar bu forumda uzaktan bağlanıp onlarca kişiye twrp kurdum böyle bir sorun ile karşılaşmadık. Siz twrp kurduktan sonra tüm wipe ları yapıp daha sonra rom yüklüyorsunuz değil mi?