Çözüldü Xiaomi mi6 Ses Problemi

Delta Servis 2

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Merhaba sayın delta servis yetkilisi askerden döndüm ve ilk işim cihazı kargolamak oldu sorunlar aynı şekilde devam etmektedir cihazdan ses bir çıkıp bir çıkmıyor ses gidip gelmesi problemi yaşıyorum ve gelen aramalarda falan ses çıkmadığı için telefon kullanılamaz hale geldi özel mesaj yoluyla imei numaramı gönderiyorum cihaz bugün 04.05.2018 itibari ile kargodan elinize ulaştı problemi açıklamak için videoda çekmiştim mail yoluyla onlarıda ileticem sizlere
Merhaba Onur Bey,

Telefon ile tarafınıza iletişime geçilmektedir. Cihazınızın sorunları ile detaylı ilgileneceğiz
Anlayışınız için teşekkürler

Saylılarımızla.

Adres: Hobyar Mah. Yalı Köşkü Cad. Aslan Han N:22 K:6 Eminönü Fatih / İstanbul

Telefon: 0 (850) 532 0 500

E-Posta: info@deltaservis.com.tr

Onurhanbektas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
9.0
Cihazım
Mi 6
Konular
3
Merhaba Onur Bey,

Telefon ile tarafınıza iletişime geçilmektedir. Cihazınızın sorunları ile detaylı ilgileneceğiz
Anlayışınız için teşekkürler

Saylılarımızla.

Adres: Hobyar Mah. Yalı Köşkü Cad. Aslan Han N:22 K:6 Eminönü Fatih / İstanbul

Telefon: 0 (850) 532 0 500

E-Posta: info@deltaservis.com.tr

Delta servis problemimi halletti cihazın servis çözümünde mekanik bakım yapıldı yazıyordu problem ortadan kalkmış gerekli işlemi yapıp cihazımı gönderdiler yaklaşık 7 iş gününde hallettiler sorunumu bence güzel bir süre Delta Servis 2 'e buradan teşekkür ediyorum delta garantili cihaz almayı düşünen arkadaşlarada kafalarında soru işareti varsa diye bunları söylüyorum 2 kere kendilerine işim düştü 1. gidişinde arıza tespitinden kaynaklı işlem yapılamadı 2.sinde cihazın sıkıntısını video çekerek gönderdim sorunum halledildi ve telefonda öyle kırık çizik herhangi darbe almış şekilde gönderilmedi servisten memnun kaldım arkadaşlar

Üst Alt