neden beta ya geçmek istiyorsun ki kararlı sürüm çok stabil ve güzel hele 8.5 versiyon bugün kurdum ben çok memnun kaldımYok mu yardımcı olabilecek?
Şarj olayı tatmin edici değil . Gece full şarj bırakıyorum sabah %92 oluyor. Birde yeni şeyler denemek iyidirneden beta ya geçmek istiyorsun ki kararlı sürüm çok stabil ve güzel hele 8.5 versiyon bugün kurdum ben çok memnun kaldım
8.2.2 varken cihazı yeni aldığımda gece 100 olan sabah wifi ve veriler kapalı iken 78 olduğunu gördüm bazende 82 şuan gayet iyi şarjı dilersen komple kurulum yap tekrardan ben indirip kurdum çok iyi rom ben bugun 12 gibi kurdum şuan şarjım daha 27 de ama ben 1.5 gb lık romu indirip kurdum güncelleme ile 475mb gelmedi bana 8.5 yani kurmak istersen linkŞarj olayı tatmin edici değil . Gece full şarj bırakıyorum sabah %92 oluyor. Birde yeni şeyler denemek iyidir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunu uygulama üzerinden mi kurulum yapıyoruz ?8.2.2 varken cihazı yeni aldığımda gece 100 olan sabah wifi ve veriler kapalı iken 78 olduğunu gördüm bazende 82 şuan gayet iyi şarjı dilersen komple kurulum yap tekrardan ben indirip kurdum çok iyi rom ben bugun 12 gibi kurdum şuan şarjım daha 27 de ama ben 1.5 gb lık romu indirip kurdum güncelleme ile 475mb gelmedi bana 8.5 yani kurmak istersen link
MI6_yeni_Global_v8.5.1.0 rom linki
evet hocam linkten romu indir ve hafıza ana dizine at güncelemeden gir ..... yazan yere bas sağ üstten güncelleme paketini seç de bitti 5dk sürmez benim hiç birşey silinmedi kurunca ama ben temiz olsun diye kurulum bitince fabrika ayarlarına getirdim telefonuBunu uygulama üzerinden mi kurulum yapıyoruz ?
Eyvallah üstad çok sağol demiyim bievet hocam linkten romu indir ve hafıza ana dizine at güncelemeden gir ..... yazan yere bas sağ üstten güncelleme paketini seç de bitti 5dk sürmez benim hiç birşey silinmedi kurunca ama ben temiz olsun diye kurulum bitince fabrika ayarlarına getirdim telefonu
romu bulmak için 3 gündür uğraştım yunan sitesinde buldum bugün 12 de kurdum öğlen toplam 1 saat video izledim ve ara ara face - forum-mynet gibi uygulamalarda gezdim şarjım daha 24 kalmıştı ki taktım bu arada kurarken şarjım yuzde 70 idiEyvallah üstad çok sağol demiyim bi