- Adım
- Cengiz
- Cihazım
- Meizu Pro5
- Konular
- 3
Teşekkürlerevet mevcut.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürlerevet mevcut.
selam hocam parmak izi sensörü çok hassas ekran öne gelecek şekilde cebinize koyun açılmaz ekran bacağınıza gelince sensör algılıyor bazen belki miui9 düzelirMerhaba arkadaşlar miui 9 indirdim güncellepackage
e paketi seçip güncelleme yapmak istedim biraz bekledi bu romu kurduğunda herşey silinir dedi bende iptal ettim tamam demedim. Yedekleri alıp tekrar yüklemek istedim bu sefer aşağıdaki hata çıktı
it's not allowed to upgrade unofficial rom package
Şimdi miui 9 nasıl kurarım acaba
Global 8.2.2 kurulu.
Bl klidi açık değil 20 günlük telefon. Bazen cepbimden çıkarınca telefon mi ekranında açıldığını görüyorum. Yazılım olabilir diye.miui9 kurmak istiyorum. Tlefon ile oyın oynama ısınma sorunu falanda yok.
Birde miui9 kararlı global ne zaman çıkar acaba.
bu arada kilidin kapalı olduğu için bu yöntemle güncelleme yapa bilirsin ama kararlı romun beta olur bence güncelleme gelmesini bekleMerhaba arkadaşlar miui 9 indirdim güncellepackage
e paketi seçip güncelleme yapmak istedim biraz bekledi bu romu kurduğunda herşey silinir dedi bende iptal ettim tamam demedim. Yedekleri alıp tekrar yüklemek istedim bu sefer aşağıdaki hata çıktı
it's not allowed to upgrade unofficial rom package
Şimdi miui 9 nasıl kurarım acaba
Global 8.2.2 kurulu.
Bl klidi açık değil 20 günlük telefon. Bazen cepbimden çıkarınca telefon mi ekranında açıldığını görüyorum. Yazılım olabilir diye.miui9 kurmak istiyorum. Tlefon ile oyın oynama ısınma sorunu falanda yok.
Birde miui9 kararlı global ne zaman çıkar acaba.
Eğer telefonunuzda global kararlı sürüm kullanıyorsanız mevcut MIUI 9 güncellemesi telefonunuza kısa süre içerisinde gelmeyecektir.
Belli olmaz hocam ama 2 ay içinde çıkar sanırım Eylül de yada Ekim'deKararlı sürüm yaklaşık olarak betadan sonra ne kadar sürede cıkıyor, eski güncelemeleri baz alırsak,??