Çözüldü Xiaomi mi6 LG panel ghost screen sorunu

Muaddib1789

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hdndn
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
9
Merhaba arkadaşlar cihazımı 6 ay önce migrostan aldım. 3 gündür ghost screen belası peydah oldu. Garanti servisi delta servis daha önce cihazını gönderen arkadaşların servis hakkında memnuniyet ya da şikâyetleri nelerdir. Şikayet sitelerinden bakınca servis hakkında endişe etmiyor değilim ama cihazı bu şekilde kullanmakta işkence. Özellikle malum yaz ayları sıcak telefon ısınınca siyah ekranda çok belli ediyor. Önerileriniz nelerdir? Bir de burada rumuzunu hatırlamıyorum ama bir hocam vardı Xiaomi kullanıcılarına servis konusunda çok yardımcı oluyordu, yardım ederse çok sevinirim.

Delta Servis 2

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Merhaba arkadaşlar cihazımı 6 ay önce migrostan aldım. 3 gündür ghost screen belası peydah oldu. Garanti servisi delta servis daha önce cihazını gönderen arkadaşların servis hakkında memnuniyet ya da şikâyetleri nelerdir. Şikayet sitelerinden bakınca servis hakkında endişe etmiyor değilim ama cihazı bu şekilde kullanmakta işkence. Özellikle malum yaz ayları sıcak telefon ısınınca siyah ekranda çok belli ediyor. Önerileriniz nelerdir? Bir de burada rumuzunu hatırlamıyorum ama bir hocam vardı Xiaomi kullanıcılarına servis konusunda çok yardımcı oluyordu, yardım ederse çok sevinirim.

Merhabalar,

Sizlere daha nitelikli ve sağlıklı bir hizmet verebilmek adına DM üzerinden IMEI numaranızı bizlerle paylaşır mısınız, cihazınızın bizlerin garantisinde olup olmadığını görüntüleyelim. Ayrıca sizlere ulaşabileceğimiz bir telefon numarası verirseniz yapılacak işlemlerle ilgili detaylı bilgilendirmeyi konuşabiliriz.

Saygılarımızla
Delta Teknik Servis

Üst Alt