Yardım Xiaomi mi6 kamera berbat

• Konbuyu başlatan mrvn
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 173
  • Görüntüleme 48K

mrvn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mervan
Cihazım
Xperia Z2
Konular
4
Yaklaşık 2 hafta önce Xiaomi mi 6 aldım, YouTube kamera testlerine aldanıp aldığım telefonun kamerasından hiç memnun değilim bu kadar kötü çözünürlüğe sahip bir telefon görmedim. Hem gündüz hemde gece berbat bir çekim yapıyor. Performans mükemmel. Kamera ayarları üst düzeyde çekilen. Görüntüleri yükledim inceleyim sizde ayrıca not 5 telefon var arkadaşımda o telefonun kamerasının %10'u bile olmuyor (özellikle gece portle çekimde Not 5 yüzdeki en ince kılı bile gösteriyor) hele bide ikinci kamera bildiğim vga kamera sigara ikinci kamera ile çekildi. Görün ve yorumunuzu bildirin lütfen telefonu gitti gidiyor üzerinde bulunan MIUI TÜRKİYE DESTEKLİ TEK YETKİLİ SATICI olan cepporttan aldım

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

Alpi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alpaslan
Cihazım
Samsung s3
Konular
0
Gündüz çekimleri evet muazzam, ama gece çekimi kaç yılın telefonu s3 ten kötü, çok bariz bir fark var telefonu aldık diye de bu görmezden gelinmez. Google kamera ile düzeltenler olmuş, demek ki malzeme aslında kaliteli ama bari bir güncelleme gelsin de root yapmak zorunda kalmayalım, güvenlik açısından sıkıntı sonuçta. Akşam odanın ışığı açık ön kamera çakma çin telefonları gibi. Mesele 2000 tl lik telefondan beklenen değil de onlarca incelemede övüldüğü gibi değil insanın morali bozuluyor. Böle olduğunu bilsem sony xz1 alırdım yani.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Gündüz çekimleri evet muazzam, ama gece çekimi kaç yılın telefonu s3 ten kötü, çok bariz bir fark var telefonu aldık diye de bu görmezden gelinmez. Google kamera ile düzeltenler olmuş, demek ki malzeme aslında kaliteli ama bari bir güncelleme gelsin de root yapmak zorunda kalmayalım, güvenlik açısından sıkıntı sonuçta. Akşam odanın ışığı açık ön kamera çakma çin telefonları gibi. Mesele 2000 tl lik telefondan beklenen değil de onlarca incelemede övüldüğü gibi değil insanın morali bozuluyor. Böle olduğunu bilsem sony xz1 alırdım yani.
Alsaydın hocam zorla mı xiaomi aldırdılar sana.ben Sony z1 den geçtim mi6 ya,z1 i her anlamda tokatlıyor mi6. arkadaşta z5 premium var,ses olsun kamera olsun (gece-gündüz) donanım olsun tasarım olsun aynı şekilde mi6 herşeyiyle kat kat önce z5 premiumdan.

Oyla:

Erenimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
MI 5S Plus
Konular
10
Mi 6 kamerası güzel fakat konu sahibi arkadaşın attığı fotoğraflar yağlı boya ile yapılmış gibi nedense ona takıldım.. Sahte ya da hasarlı cihaz olabilir mi?

Oyla:

borabey06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yunus
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
3
ben google kamera ile gece performansınıda çözdüm şuan memnunum ama face gruplarındada burdada mi6 yı gömme peşinde herkes o kadar bekletisi olanlar p20 pro alsın 2 lira verip 5 liralık performans beklemek yanlış olur

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

Lg G3ten de güzel gece çekimleri. Telefonu güncellemediyseniz son sürüme güncelleyin, yine Kamera iyilestirmesi mevcut, Cihazi Stock halde kullanacaksaniz.

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Sözum Mı 6 kullanan arkadaslara....Cihazınızın kıymetini bilin beyler. Adamlar en geç bir iki ay icinde miui10 güncellemesini verecekler. Ve bu güncellemeyle de buyuk ihtimalle yapay zeka ile tanışacağız. Ve ben buradan iddia ediyorum ki mı 6 bu güncellemeyle benim gibi bir çok kullanıcıya androidi sevdiren cihaz olma özelliğini bir kez daha kanıtlayacak, kamera konusunda tereddütleri olan arkadaşların kafasındaki soru işaretlerini de kesinlikle ortadan kaldıracaktır. Yok Google kamera yok stok kamera.... Bırakın bu faydasız işleri arkadaşlar. MIUI 10 bekleyin. Herşey çok güzel olacak. Ama sabır....
[doublepost=1528140421,1528138689][/doublepost]
Mi 6 kamerası güzel fakat konu sahibi arkadaşın attığı fotoğraflar yağlı boya ile yapılmış gibi nedense ona takıldım.. Sahte ya da hasarlı cihaz olabilir mi?
Eğer benim fotolardan bahsediyorsaniz ( eger yaniliyorsam affiniza siginirim) hepsi gerçektir hocam. Mı 6 cihazımla cektiğim ve üzerinde oynanmamış resimlerdir. Yani orijinaldir.

Oyla:

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23

Şu S3 ve Mi6 gece çekimlerinin kıyaslamasını gönderin. Bana hiç inandırıcı gelmiyor.

Oyla:

achfighter

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 6, Mi A3
Konular
7
Sözum Mı 6 kullanan arkadaslara....Cihazınızın kıymetini bilin beyler. Adamlar en geç bir iki ay icinde miui10 güncellemesini verecekler. Ve bu güncellemeyle de buyuk ihtimalle yapay zeka ile tanışacağız. Ve ben buradan iddia ediyorum ki mı 6 bu güncellemeyle benim gibi bir çok kullanıcıya androidi sevdiren cihaz olma özelliğini bir kez daha kanıtlayacak, kamera konusunda tereddütleri olan arkadaşların kafasındaki soru işaretlerini de kesinlikle ortadan kaldıracaktır. Yok Google kamera yok stok kamera.... Bırakın bu faydasız işleri arkadaşlar. MIUI 10 bekleyin. Herşey çok güzel olacak. Ama sabır....
[doublepost=1528140421,1528138689][/doublepost]
Eğer benim fotolardan bahsediyorsaniz ( eger yaniliyorsam affiniza siginirim) hepsi gerçektir hocam. Mı 6 cihazımla cektiğim ve üzerinde oynanmamış resimlerdir. Yani orijinaldir.
Siz Gcam kullanmadınız sanırım. Faydasız demek çok iddialı.

Oyla:

Alpi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alpaslan
Cihazım
Samsung s3
Konular
0
Alsaydın hocam zorla mı xiaomi aldırdılar sana.ben Sony z1 den geçtim mi6 ya,z1 i her anlamda tokatlıyor mi6. arkadaşta z5 premium var,ses olsun kamera olsun (gece-gündüz) donanım olsun tasarım olsun aynı şekilde mi6 herşeyiyle kat kat önce z5 premiumdan.
Zorla aldırdılar diye bir şey söyledim mi? İncelemlerde anlatılanla çoğalan beklentimi karşılamadı, mevzu bu, sese gelince, kulakla kullanmadım ama diğer türlü sonynin tırnağı olamaz, aradaki fark çok fazla, bir şeyi aldınız diye niye eksi tarafını da güzel gibi anlatıyorsunuz? Son sese yakın açtım dedim herhalde hoparlörler patlayacak ses o derece bozuldu. Stereo hoparlör yazınca sony gibi sandım açıkçası.
[doublepost=1528146401,1528146350][/doublepost]
Şu S3 ve Mi6 gece çekimlerinin kıyaslamasını gönderin. Bana hiç inandırıcı gelmiyor.
Yarın akşam atayım.
[doublepost=1528146667][/doublepost]Bir de miui 10 ile kameralar için bir düzeltme var mı acaba? Var mı kesin bilgisi olan?
[doublepost=1528147007][/doublepost]
Lg G3ten de güzel gece çekimleri. Telefonu güncellemediyseniz son sürüme güncelleyin, yine Kamera iyilestirmesi mevcut, Cihazi Stock halde kullanacaksaniz.
Aldığım gibi güncelledim hocam, miui 10 ile güzelleşeceğini ümit ediyorum.

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Siz Gcam kullanmadınız sanırım. Faydasız demek çok iddialı.
Faydasız derken maksadım ironi yapmaktı sevgili hocam. Evet Gcam kullanmadım ve nasıl bir fark yarattığını bilmiyorum. Bildiğim tek şey telefonumun kamerası beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Aslına bakarsanız mercimek tanesi kadar bir lensten profesyonel bir kamera performansı beklemenin mantığını da anlamış değilim. Neticede kimi benim gibi Miui 10 güncellemesini bekler kimi de sizin gibi gcam uygulamasını kullanır; bu bir tercih meselesidir. Fakat Mİ 6 gibi bir cihazı LG g3, S3 ve A3 gibi telefonlarla kıyaslamak akla zarar bir durum.

Oyla:
Üst Alt