Yaklaşık iki ay Mi 6 kullanmış biri olarak söylemek gerekirse istediğim kamera performansını alamadım. Hayal kırıklığı oldu benim için. Sırf bu sebepten satıp Mi Note 3 aldım, kemara olarak Mi 6 dan kat kat iyi. Gerek gece çekimleri gerek portre modu aşırı kalite farkı var. İyi ki de note 3 e geçiş yapmışım diyorum. Mi 6 da kapalı ortamda ışık az olan yerlerde hemen görüntüde parazit ve gürültüler oluşuyordu. Note 3 de bunlar baya baya giderilmiş durumda, rahatsız etmiyor. Benim gibi kamera ile çok muhatap biri iseniz kesinlikle tercihiniz note 3 den yana olmalı.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi6 Arka Kamera - Google Camera HDR+ işlemesi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mi6 Stock Arka Kamera:
Mi Note 3 Arka Kamera:
[doublepost=1519127930,1519127683][/doublepost]
Aynı fikirdeyim mi6 kamera için hayal kırıklığı
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi6 Ön Kamera - Google Camera HDR+ İşlemesi:
Mi6 Stock Ön Kamera:
Mi Note 3 Ön Kamera:
Fotoğraflar İçin DH Forumda Mert (Floperx) hocama Teşekkürler.
Durum Bu; buna göre karar verin.
Mi Note 3'ün Arka Kamerası ile Mi6'nın Arka Kamera performansı birbirine yakın. Bence Siz Mi6'yı değiştirmekte acele etmişsiniz. Mi6'da güncellemeler ile Noise performansı biraz da iyileştirildi.
[doublepost=1519128194][/doublepost]
Yaklaşık iki ay Mi 6 kullanmış biri olarak söylemek gerekirse istediğim kamera performansını alamadım. Hayal kırıklığı oldu benim için. Sırf bu sebepten satıp Mi Note 3 aldım, kemara olarak Mi 6 dan kat kat iyi. Gerek gece çekimleri gerek portre modu aşırı kalite farkı var. İyi ki de note 3 e geçiş yapmışım diyorum. Mi 6 da kapalı ortamda ışık az olan yerlerde hemen görüntüde parazit ve gürültüler oluşuyordu. Note 3 de bunlar baya baya giderilmiş durumda, rahatsız etmiyor. Benim gibi kamera ile çok muhatap biri iseniz kesinlikle tercihiniz note 3 den yana olmalı.
Mi6 Stock Arka Kamera:
Mi Note 3 Arka Kamera: