Çoğu arkadaş problem sadece imei Repair yapılan cihazlarda var zannediyorMerhaba arkadaşlar benim Delta garantili Mi6 telefonuma gelen global kararlı miu9 güncellemesinden sonra telefonda sim kart yok uyarısı verdi durduk yere sim kartı çıkartıp temizleyip iki yuvaya takıp denedim başka bir sim kartı taktım denedim yine aynı uyarıyı verdi baktım ki wifi da bağlanmıyor neyse dedim en iyisi fabrika ayarlarına döneyim ama mi hesabımdan çıkmam gerek internete bağlanmadığı için çıkamadım da neyse fabrika ayarlarına döndüm telefon açıldı yine sim kart yok diyor *#06# yaptım baktım ki imei bulunamadı diyor wifi ye bağlanmıyor telefonun Mac adresi bile gitmiş 02:00:00:00 diye birşey olmuş telefonum Migrostan alınma imeiler resmi kayıtlı telefonu garantiye yolladım dün ulaşmış Delta ya bakalım süreç nasıl işleyecek ama anlamadığım orjinal imeili mi6 da neden böyle birşey oldu durduk yere?
Çoğu arkadaş problem sadece imei Repair yapılan cihazlarda var zannediyor
Maalesef ki problem bütün mi 6 larda var ve bootloader kapalı olarak kim satarsa sıkıntı yaşayacak
Merhaba arkadaşlar benim Delta garantili Mi6 telefonuma gelen global kararlı miu9 güncellemesinden sonra telefonda sim kart yok uyarısı verdi durduk yere sim kartı çıkartıp temizleyip iki yuvaya takıp denedim başka bir sim kartı taktım denedim yine aynı uyarıyı verdi baktım ki wifi da bağlanmıyor neyse dedim en iyisi fabrika ayarlarına döneyim ama mi hesabımdan çıkmam gerek internete bağlanmadığı için çıkamadım da neyse fabrika ayarlarına döndüm telefon açıldı yine sim kart yok diyor *#06# yaptım baktım ki imei bulunamadı diyor wifi ye bağlanmıyor telefonun Mac adresi bile gitmiş 02:00:00:00 diye birşey olmuş telefonum Migrostan alınma imeiler resmi kayıtlı telefonu garantiye yolladım dün ulaşmış Delta ya bakalım süreç nasıl işleyecek ama anlamadığım orjinal imeili mi6 da neden böyle birşey oldu durduk yere?
Cihazda ki recovery de sıkıntı var.Sefa hocam bu durumu duyduğuma üzüldüm. Merak ettigim konu ise, Fabrika ayarlarina döndürme haricinde Güncelleyici uzerinden rom kurunca neden imei lerin uçtuğu? Ayrica O zaman Mi Flash ile temiz kurulum yapmak bile sorun cikarabilir mi bu durumda? Ayrıca hocam yeni imei yapilandirma yöntemiyle de bu sorun yaşanılabiliyor anladigim kadari ile, Imei ye dokunulmayan cihazda bile sorun ciktigina göre.
[doublepost=1511302052,1511301928][/doublepost]
Geçmiş olsun hocam, süreç hakkinda bilgilendirme yaparsaniz memnun oluruz. Acaba bu durumda servis anakart değişimi mi yapacak, yoksa farkli bir yöntemi varmi? Bu arada cihazdaki Imeileri kaydetseydiniz, cihaz gönderildiğininde karsilastirmak adina.
Bendeki mi 6 imei repair işlemi görmüş cihaz ve bu olayı bilmeden önce 2 3 kere tuslarla recovery yaptım bence hepsinde yok bu sikintiCihazda ki recovery de sıkıntı var.
Bu yüzden mi flash sorun yapmaz
Teşekkür ederim cihazın imeilerini kaydettim cihazı migrosa verdim onlar gönderdi Deltaya. Cihazı benden alırken bi tutanak verdiler ordada imei ler yazıldı aynı tutanak Deltaya da gidiyor. Telefon gelsin ilk iş tekrar fabrika ayarlarına dödürmek olucak tekrar imeilerini giderse başka yollara baş vurucam.Sefa hocam bu durumu duyduğuma üzüldüm. Merak ettigim konu ise, Fabrika ayarlarina döndürme haricinde Güncelleyici uzerinden rom kurunca neden imei lerin uçtuğu? Ayrica O zaman Mi Flash ile temiz kurulum yapmak bile sorun cikarabilir mi bu durumda? Ayrıca hocam yeni imei yapilandirma yöntemiyle de bu sorun yaşanılabiliyor anladigim kadari ile, Imei ye dokunulmayan cihazda bile sorun ciktigina göre.
[doublepost=1511302052,1511301928][/doublepost]
Geçmiş olsun hocam, süreç hakkinda bilgilendirme yaparsaniz memnun oluruz. Acaba bu durumda servis anakart değişimi mi yapacak, yoksa farkli bir yöntemi varmi? Bu arada cihazdaki Imeileri kaydetseydiniz, cihaz gönderildiğininde karsilastirmak adina.
Cihazda ki recovery de sıkıntı var.
Bu yüzden mi flash sorun yapmaz
Teşekkür ederim cihazın imeilerini kaydettim cihazı migrosa verdim onlar gönderdi Deltaya. Cihazı benden alırken bi tutanak verdiler ordada imei ler yazıldı aynı tutanak Deltaya da gidiyor. Telefon gelsin ilk iş tekrar fabrika ayarlarına dödürmek olucak tekrar imeilerini giderse başka yollara baş vurucam.
GT-I9305 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi