Soru Xiaomi mi6 batarya şişmesi?

• Konbuyu başlatan shuj
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 21
  • Görüntüleme 7K

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Öncelikle herkese merhaba. Mi6 kullanıyorum kasanın arka kapağının sağ üst kısmında açılma fark ettim bu bataryanın şişmiş olmasına mı işaret ediyor? . 5 aydır kullanıyorum şarj sürem çok iyiydi son zamanlarda 4 saat zor alır oldum saatte yüzde 25 düşüş oluyor. Bir fikri olan varmı arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum ona göre batarya alıp değiştireceğim. Şisip şişmediğini başka nasıl anlarım ve bu şişme neden olur?

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
merhaba şuan aynı sorunu bende yaşıyorum telefonumu yere düşürmüştüm ve arka cam çatlamıştı bugün bataryanın şiştiğini fark ettim büyük ihtimal benimki şarjda telefona bakıp tüm gece şarjda bekletmekten siz çözüm olarak naptınız işe yaradı mı bunu sormak istiyorum cevaplarsanız çok sevinirim

Merhaba evet benim cihaz da şarja beklemekten şişmişti. N11 den batarya aldım geçen sene bu ayda hala aynı günkü performansı veriyor şükür çok memnunum aldığım batarya orjinal Xiaomi ye pil üreten firmaya ait şuan ismini hatırlayamadım. Özel mesaj atarsanız link atabilirim ben kendim taktım gayet basit .

Oyla:

mgunar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa Güna
Cihazım
Mi6
Konular
0
Öncelikle herkese merhaba. Mi6 kullanıyorum kasanın arka kapağının sağ üst kısmında açılma fark ettim bu bataryanın şişmiş olmasına mı işaret ediyor? . 5 aydır kullanıyorum şarj sürem çok iyiydi son zamanlarda 4 saat zor alır oldum saatte yüzde 25 düşüş oluyor. Bir fikri olan varmı arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum ona göre batarya alıp değiştireceğim. Şisip şişmediğini başka nasıl anlarım ve bu şişme neden olur?
Bende de var 2 kere batarya değişti şarj tutmuyor orginal bataryada taktik ekranı kırdı telefon çöp benim için mi den böyle sorun beklemezdim bu şekilde telefonculara satacam

Oyla:
Üst Alt