Rom Xiaomi Mi6 Android 9 -EU Beta Rom MIUI 10 9.9.6

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
yok üstad, ben sadece mi tool v2 ile euro beta rom yükledim, acemiyim kusura bakma root magisk falan yok , ben euro beta romda her gcam sürümünü yükleyebiliriz sanmıştım, ekstra root magisk modül vs olayına girmeden
O zaman durumu size şöyle izah edeyim. Mi6 larda Android pie yükseltmesiyle bahsettiğiniz kodu girerek özellikle global beta sürümlerde camera api sisteminin aktifleştiği söyleniyor ama ne derece sağlıklı işlevi olduğu meçhul. Eu beta gibi custom romlarda ise buna zaten lüzum yok. Cihazınıza magisk kurar, uygun modülü flashlar ve konu içinde verdiğim gcam apklarını yükleyerek ( benim gibi) mükemmel fotoğraflar çekebilirsiniz.
Korkarım başka da bir yolu yok. Tabi google kamerayı kusursuz kullanmak isterseniz.

İbrhmKrtl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
kartal
Cihazım
mi 6
Konular
0
O zaman durumu size şöyle izah edeyim. Mi6 larda Android pie yükseltmesiyle bahsettiğiniz kodu girerek özellikle global beta sürümlerde camera api sisteminin aktifleştiği söyleniyor ama ne derece sağlıklı işlevi olduğu meçhul. Eu beta gibi custom romlarda ise buna zaten lüzum yok. Cihazınıza magisk kurar, uygun modülü flashlar ve konu içinde verdiğim gcam apklarını yükleyerek ( benim gibi) mükemmel fotoğraflar çekebilirsiniz.
Korkarım başka da bir yolu yok. Tabi google kamerayı kusursuz kullanmak isterseniz.
geçen hafta euro beta rom işini hallettim , dediğiniz gibi yapıp magisk kurduktan sonra modüllerle gcam ve hatta dolby atmos gibi ugulamalarla telefonun çehresini değiştirmeye çalışayım o zaman , bilgi için teşekkürler

Reastions

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ragıb
Cihazım
Mi6 6/64 gb
Meslek
İnşaat Teknikeri
Konular
2
Bu sistem güncelleyici yeni sürüm mevcut diyip duruyo global a mı güncelliyor güncellersek?

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Bu sistem güncelleyici yeni sürüm mevcut diyip duruyo global a mı güncelliyor güncellersek?
Hangi romu kullanıyorsanız onun üst sürümü olur. Eu beta kullanıyırsanız beta güncellemesi stabil ise stabil rom güncellemesi alırsınız. Globale geciş söz konusu değildir.

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
9.8.8 linkleri.....

Değişiklikler.

sistem
Yeni - Xiaomi MI9 ve Redmi K20Pro Android 10 Q'ya güncellendi
Optimizasyon - Sistem güvenliğini artırmak için Google güvenlik düzeltme ekini (2019 # 8) optimize et ve güncelle [bazı cihazlar]

Ekranı kilitle, durum çubuğu, bildirim çubuğu
Optimizasyon - Ayarlama batarya şarj simgesi ekranını optimize edildi
Optimizasyon - Ekran yakalama düğmesine ve ekran düğmesine uzun basıldıktan sonra atlama sayfasını optimize edin
Düzeltme - Durum çubuğunun yüksekliğinin çok düşük olması sorunu düzeltildi
Onar - Kilit ekranı parlak olduğunda parmak izi simgesinin görüntülenmemesi sorunu düzeltildi.
Düzeltme - Tam ekran arama arayüzü ve kayan arama açılır penceresindeki sorunları düzeltildi
Düzeltme - Yatay ekran tam ekran olduğunda zamanlama kapatma geri sayımının güncellenmemesi sorunu düzeltildi.
Onar - Yerel bildirim stili düzeltildiğinde bildirim simgesinin gri renge dönmesi sorununu giderildi
Onar - Durum çubuğunun sol üst köşesindeki zamanın kaybolması sorunu düzeltildi.
Onar - Kablosuz ağ kısayol düğmesinin tıklanabilir olmaması sorununu düzeltildi
Optimizasyon - Kamera simgesini sola doğru tutarak kilit ekranı kamerasını açmanın yolunu optimize edildi
Optimizasyon - Tüm uygulamaları destekleyen bildirimler kilit ekranında varsayılan olarak görüntülenir.

WhatsApp, Hangouts, Facebook için kilit ekranında boş bildirimleriniz varsa:
- Geliştirici ayarlarına git - Minimum genişlik - 380 ayarla

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-08-09-07-14-37-370_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2019-08-09-07-14-37-370_com.android.settings.jpg
    236,6 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
291
9.8.8 linkleri.....

Değişiklikler.

sistem
Optimizasyon - Sistem güvenliğini artırmak için Google güvenlik düzeltme ekini (2019 # 8) optimize et ve güncelle [bazı cihazlar]

Optimizasyon - Ayarlama batarya şarj simgesi ekranını optimize edin
Optimizasyon - Ekran yakalama düğmesine ve ekran düğmesine uzun basıldıktan sonra atlama sayfasını optimize edin
Düzeltme - Durum çubuğunun yüksekliğinin çok düşük olması sorununu düzeltin
Onar - Kilit ekranı parlak olduğunda parmak izi simgesinin görüntülenmemesi sorununu düzeltin.
Düzeltme - Tam ekran arama arayüzü ve kayan arama açılır penceresindeki sorunları düzeltin
Düzeltme - Yatay ekran tam ekran olduğunda zamanlama kapatma geri sayımının güncellenmemesi sorunu düzeltildi.
Onar - Yerel bildirim stili düzeltildiğinde bildirim simgesinin gri renge dönmesi sorununu giderin
Onar - Durum çubuğunun sol üst köşesindeki zamanın kaybolması sorunu düzeltildi.
Onar - Kablosuz ağ kısayol düğmesinin tıklanabilir olmaması sorununu düzeltin
Optimizasyon - Kamera simgesini sola doğru tutarak kilit ekranı kamerasını açmanın yolunu optimize edin
Optimizasyon - Tüm uygulamaları destekleyen bildirimler kilit ekranında varsayılan olarak görüntülenir.
Hayırlı olsun hocam

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
9.8.8 linkleri.....

Değişiklikler.

sistem

Optimizasyon - Ayarlama batarya şarj simgesi ekranını optimize edildi
Düzeltme - Durum çubuğunun yüksekliğinin çok düşük olması sorunu düzeltildi
Onar - Kilit ekranı parlak olduğunda parmak izi simgesinin görüntülenmemesi sorunu düzeltildi.
Düzeltme - Tam ekran arama arayüzü ve kayan arama açılır penceresindeki sorunları düzeltildi
Onar - Yerel bildirim stili düzeltildiğinde bildirim simgesinin gri renge dönmesi sorununu giderildi
Onar - Kablosuz ağ kısayol düğmesinin tıklanabilir olmaması sorununu düzeltildi
Optimizasyon - Kamera simgesini sola doğru tutarak kilit ekranı kamerasını açmanın yolunu optimize edildi
Hayırlı olsun hocam.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aydoxx

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
aydoxx
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
6
Benimki global sürüm güncelleme ne zaman yayınlanır? Geri çekilmeden önce güncellenmiştim. Bazi sorunlar var ve telefon 43derecelere kadar cikmaya başladı ekstra bir sey yapmamama rağmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt