Rom Xiaomi Mi6 Android 9 -EU Beta Rom MIUI 10 9.9.6

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Reastions

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ragıb
Cihazım
Mi6 6/64 gb
Meslek
İnşaat Teknikeri
Konular
2
magisk dolby yükledim ekstra hata verince yani kendi kendini kapatıyordu uygulama (dolby) Audio_Modification_Library-v2.4 bunuda yükledim arası sıra kapansada uygulama(açınca) ayarlarını falan yaptım aktif gözüküyor acaba verimli olurmu? deniyeceğim anlık bişey diyemem pubg mobile de sorunum zaten :D 3 4 gb oyun indirmesi 1 saat sürüyo :)( telefon tuş kilidini açma sesi deli gibi arttı :D)

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
magisk dolby yükledim ekstra hata verince yani kendi kendini kapatıyordu uygulama (dolby) Audio_Modification_Library-v2.4 bunuda yükledim arası sıra kapansada uygulama(açınca) ayarlarını falan yaptım aktif gözüküyor acaba verimli olurmu? deniyeceğim anlık bişey diyemem pubg mobile de sorunum zaten :D 3 4 gb oyun indirmesi 1 saat sürüyo :)( telefon tuş kilidini açma sesi deli gibi arttı :D)
Evet hocam atma sorunu var ayarları yaptıysanız sorun yok ara sıra kendiliğine kapanabilir girip sol üstteki açma/kapama yerine basarsanız tekrar açılır hayırlı olsun

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Altta verdiğim modülü magisk üzerinden flashlayın. Sonra tekrar magisk uygulamasını açıp indir kısmından busybox uygulamasını yükleyip kurun. Hata vermeden sorunsuz çalışacaktır.

abuabu1221

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9 Se
Konular
40
Estağfurllah hocam, uzun süredir 9.3.7 kullanıyordum malum Tema yaparken yeni romlarda bir çok hata çıkıyordu ve ben bunları göremiyordum. Bu sebeple yükledim birazda ama iyi kide yüklemişim. Şimdilik bir sorun görmedim ama kilit ekranı bildirim geldiğinde WhatsApp gibi çift simge çıkıyor çözemedim. wasntme~~
Hocam aynı sorun en son gelen beta güncellemesi ile mi 9 se de de oldu.

Reastions

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ragıb
Cihazım
Mi6 6/64 gb
Meslek
İnşaat Teknikeri
Konular
2
Yükledim romu:Gözlemlediklerimi anlatmak istiyorum.
1.Performans olarak hiç artı Bi yan görmedim maalesef Android 8 deki performansım daha yüksekti ayrıca ısınınca fps drop yiyorum özellikle pes 2019 da 60 dan 45 kere düşüp donma yapıyor. Pubg de de yer yer 45 fps e kadar düşmesi var anlık ama normal bişey o açık dünya oyunu sayılır.
2.Dolby Pubg de ayarları yaparsanız kendinize göre efsane birşey.
Bunların haricinde gereksiz uygulamaların olmaması iyi

İbrhmKrtl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
kartal
Cihazım
mi 6
Konular
0
zamanında aynı yerde bende takılmıştım hocam bekle bekle açılmadı başımdan kaynar sular dökülüyordu. para biriktirerek aldığım telefonum çöp oldu demiştim imdadıma Skorpi üstat yetişmişti kendisine buradan tekrar teşekkür ediyor ve size hayırlı olsun diyorum 8=)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olur hocam sıkıntı yok:)
bende bi benzerini yaşadım, xiaomi mi tool v2 ile eu.beta.rom yüklemek istedim, yok arkadaş olmuyor, bir yerde hata veriyor , hata mesajı adb.............bilmem ne error, sonra bir yerde okudum install basınca adfadasfsjdsvgbngkkjn tarzı onlarca dosya ismi var , tekrar denedim mi tool v2 hata mesajı verdiğinde, wipe-format data yapın yazıyordu denedim try again dedim ve ne göreyim işlem tamam , şu an euro beta rom kullanıyorum sırf gcam için ve bu nedenle sadece memnunum yoksa , global stabil rom bana daha iyi geldi , canlı duvar kağıdı uygulaması yüklemiştim telefon arada twrp ekranına dönüyor , yeniden başlatıyorum düzelmiyor, uygulamayı siliyorum düzeliyor , böyle 1-2 uygulamada aynı hata yani twrp ekranına dönme yasadım, uygulamayı silince düzeldi,
birde sorum olacak.. bahsedildiği üzere GCam_6.1.021_Advanced_mi6_edition_v5.3.apk uygulamasını indirdim ve bahsedilen #*#*0610*#*# koduyla çalıştırdım , bu uygulamdan sonra çıkan hiçbir gcam uygulaması çalışmıyor , gcam'ın yeni sürümlerini çalıştırma ihtimalimiz yokmudur?

İbrhmKrtl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
kartal
Cihazım
mi 6
Konular
0
NOT: 60 fps video ve ağır çekim dahil bütün özellikleri çalışan yeni google Camera apkları. Herşeyi ile mükemmel çalışıyorlar.....

NOT: RazerPhone modellerinde renkler daha canlı çıkmaktadır
bunlardan bahsediyorsan hiçbiri çalışmadı
Konuda 3 tane link var hocam hepsi çalışıyor

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
NOT: 60 fps video ve ağır çekim dahil bütün özellikleri çalışan yeni google Camera apkları. Herşeyi ile mükemmel çalışıyorlar.....

NOT: RazerPhone modellerinde renkler daha canlı çıkmaktadır
bunlardan bahsediyorsan hiçbiri çalışmadı
Peki kod yazmak yerine konu içinde verdiğim modülü magisk üzerinden yüklemeyi denediniz mi?

İbrhmKrtl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
kartal
Cihazım
mi 6
Konular
0
Peki kod yazmak yerine konu içinde verdiğim modülü magisk üzerinden yüklemeyi denediniz mi?
yok üstad, ben sadece mi tool v2 ile euro beta rom yükledim, acemiyim kusura bakma root magisk falan yok , ben euro beta romda her gcam sürümünü yükleyebiliriz sanmıştım, ekstra root magisk modül vs olayına girmeden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt