Bence geçme şarjdan değil bazi buglari var ben geçtim tekrar 9.7.25 döndüm sonra.9.8.1 şarjdan memnun olan var mı? 9.6.13 yüklü hala güncellesem mi emin olamadım.
hocam ben romu attım magiski de yükledim dolbyi nasıl yükleyeceğim elime pc ve internet anca geçtiBurdan rahatsız edin hocam
hocam bende şimdi mi 6 için bir konu açmıştım şimdi biraz mola verdim akşama doğru dolby nasıl yüklenir konuya ekleyeceğimhocam ben romu attım magiski de yükledim dolbyi nasıl yükleyeceğim elime pc ve internet anca geçti
15 dk oldu formattan sonra açılmadı telefon kapatıp açsammı hala beklesemmi acaba ?hocam bende şimdi mi 6 için bir konu açmıştım şimdi biraz mola verdim akşama doğru dolby nasıl yüklenir konuya ekleyeceğim
Rehber - Mİ 6 için Bootlader kilidi & Twrp kurulumu & Xiaomi.eu rom yükleme & Root yükleme & Gcam & Dolby
hala açılmadıysa işlemleri tekrarlayın hocam15 dk oldu formattan sonra açılmadı telefon kapatıp açsammı hala beklesemmi acaba ?
sakin olun hocam bu işlemleri doğru yaparsanız açılacaktır.valla çıldırıcam 25 dk sonra tekrar rom atıyorum
açıldı 3 dk sürdü yanlız magiski yüklemedim şimdi yüklesem olur dimi ? sistem açıldıktan sonra?sakin olun hocam bu işlemleri doğru yaparsanız açılacaktır.
Twrpden wipe ->advanced wipe (dalvik,cache,system,data) seçeneklerini seçip alttaki sürgüyü çekin veriler silinir yedek alın. Ardından tekrar wipe kısmından format data deyip yes yazıyoruz. Geri gelip reboot ->recovery diyoruz twrp yeniden başlıyor. Sonrasında romu telefona atıp install kısmından bulup alttaki sürgüyü çekiyoruz. Romumuz yüklendi. Geri gelip reboot ->system diyerek telefonu açıyoruz ilk açılış 5-10 dakika sürebilir
zamanında aynı yerde bende takılmıştım hocam bekle bekle açılmadı başımdan kaynar sular dökülüyordu. para biriktirerek aldığım telefonum çöp oldu demiştim imdadıma Skorpi üstat yetişmişti kendisine buradan tekrar teşekkür ediyor ve size hayırlı olsun diyorumaçıldı 3 dk sürdü
olur hocam sıkıntı yokaçıldı 3 dk sürdü yanlız magiski yüklemedim şimdi yüklesem olur dimi ? sistem açıldıktan sonra?