- Adım
- Avni Ataver
- Cihazım
- Xiaomi 13 Pro
- Meslek
- Eğitimci
- Konular
- 47
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aksilik bu ya Eu romda kullanmadığım tek romdur 9.3.7. Bu yüzden yorum yapamayacağım ama 9.6.5 te yüzde elli kullanımla aldığım ekran süresi Eu stabil ile aynı.Mi 6 için Pie sürümlerinde genel olarak ben batarya performansında düşüş gördüm ve bir miktar ısınmada artış oldu.
Çok memnun kalmadım.
Ben 9.3.7 ile oreo sürümüne döndüm. Aslında bakıldığında pie sürümü ile çok fark yok.
Ama hastalık oluyor, her güncellemeyi yapmak istiyor insan.
Şimdilik dur dedim kendime
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim Ottoman hocam sizin gibi bir üstadı nihayet aramızda görmek büyük bir şeref....Öğlenden bu zamana kadar kullanıyorum şimdilik bir sorun görmedim hocam, elinize sağlık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sayın hocam Eu beta weekly demek yeniliklere açık olmak, yapılan değişiklikleri birebir tecrübe etmek demektir. Eğer siz hadiseye sadece pil performansını baz alarak yaklaşırsanız bir çok gelişme ve yeniliği deneyimleme şansınızdan da mahrum kalırsınız. O zaman güncellemeye ne gerek var ki? Mi6 için pil performansı ve stabilite olarak halâ bir efsane olma özelliğini koruyan Android 7.0 tabanlı 9.2.2.0 sürümünde kalın olsun bitsin.Benim edindiğim tecrübeye göre, Beta romların bir çoğunda, Pil performanslar stabile göre daha iyi olabilmekte
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Son düzenleme: