Çok teşekkür ederim.Ekran Koruyucuların Linkleri 2 ayrı satıcıdan almıştım ne olur ne olmaz diye.
1.:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kılıfların Linki de burada :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
kılıflar tuşları açıkta bırakıyo mu sizde de ?Ekran Koruyucuların Linkleri 2 ayrı satıcıdan almıştım ne olur ne olmaz diye.
1.:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kılıfların Linki de burada :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Evet tuşlar açıkta keşke oralarda kapalı olsaydı fakat böyleymiş aldıktan sonra farkettim. Gene de güzellerkılıflar tuşları açıkta bırakıyo mu sizde de ?
Cevap için teşekküler fakat bu telefonun en sevmediğim yanı o tuşların bozuk paralar gibi titremesiEvet tuşlar açıkta keşke oralarda kapalı olsaydı fakat böyleymiş aldıktan sonra farkettim. Gene de güzeller
Koruyucu bu şekilde 2 tane almıştım bugün geldi diğeri linkleri 5 dkya paylaşıyorum.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
jdi panel Japon teknoloji panellerdelir. Lg nin 2 tik üstündedir. sarımsı dediginiz olay belki .Ayarlar menusunden renk kontrastan kaynakli olabilir.Veyaki Kirilmaz caminda sarimsi olabilir. ciplak haliylemi sarı ?
Teşekkür ediyorum hocam bilgilendirdiğiniz için.Kontrast yapsanda renkler solgun oluyor yinede sarılığı gitmiyor .Böyle devam şimdilik o zaman.Benim ki de sarımsı ekran jdi panel. Avantajları göz yormaması ve 3d touch destekliyor olması. Lgd panel 3d desteklemiyor ve mavi ışığı yoğun verdiği için gözü yoruyor geceleri. Los ve aosp romlarda ekranı bembeyaz yapabiliyoruz renk ayarlarından ama miui de henüz mümkün değil. Dilerseniz ekran ayarlarına girip renk&kontrast ayarlarından bi ayar yapabilirsiniz.