Sohbet Xiaomi Mi5s Sonunda Aldım

MrReckless

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi5S
Konular
8

panorama_ömer16

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Lenovo K3
Konular
7
Ekran süresi olarak bakmamak lazım aslında sağlıklı bir sonuç vermez. Şarjı gayet yeterli 1 gün için benim 4g konum wifi hep açık. Aktif olarak kullanıyorum sosyal medya oyun youtube kamera. 1 günü çıkarıyor. %100 den çok çabuk bi düşme olmadı bende şuana kadar.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öncelikle hayırlı olsun telefonun.Batarya süresi bu şekilde ise çok iyiymiş, normal kullanımda 2 günü bulur o zaman.Peki arayüzü nasıl sıkıcı değildir umarım, çeşitli özellikler, araçlar veya programlar falan var mı?

MrReckless

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi5S
Konular
8
Öncelikle hayırlı olsun telefonun.Batarya süresi bu şekilde ise çok iyiymiş, normal kullanımda 2 günü bulur o zaman.Peki arayüzü nasıl sıkıcı değildir umarım, çeşitli özellikler, araçlar veya programlar falan var mı?
Özelleştirilmiş tema çok fazla benim şuan kullandığım arayüz bu. Bu arada şarjım yüzde 95 falandı saat 9 da telefonu aldığımda şuan 61 aktif olarak devamlı kullandım inş böyle gider çok memnunum.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

aLLMeTaLLiCa

Aaaaaaaaa1
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...........1
Cihazım
...........1
Meslek
Veri Giriş ( sekreter )
Konular
44
Özelleştirilmiş tema çok fazla benim şuan kullandığım arayüz bu. Bu arada şarjım yüzde 95 falandı saat 9 da telefonu aldığımda şuan 61 aktif olarak devamlı kullandım inş böyle gider çok memnunum.

evet Temalarda şarjı etkiliyor. Önemli bir konuya değmişsiniz hocam :)

mskblt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Musa
Cihazım
Mi5S
Meslek
Bilgisayar Programcılığı-Call Center
Konular
0
Renk bozulması vardı mavi mor gibi bir renk gözüküyordu panelde.
Jdi Panel benmki :Sanki Ekran sarı gibi hisssediyorum ondan soruyorum.Beyaz bi sayfa açınlınca beyazlar sanki beyaz değilde sarı görünüyor.Misal chrome açıyorum beyaz olması gereken yerler hep sarıya çalan bi beyazlık var. Yiğenimde de Mi5 var LG panel onunkide aynı sarı gibi onun cihazı alınalı bi 5-6 ay oldu benimki 3-4 gün olunca bi sorayım dedim sıkıntı olursa gönderiyim geri.

aLLMeTaLLiCa

Aaaaaaaaa1
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...........1
Cihazım
...........1
Meslek
Veri Giriş ( sekreter )
Konular
44
Jdi Panel benmki :Sanki Ekran sarı gibi hisssediyorum ondan soruyorum.Beyaz bi sayfa açınlınca beyazlar sanki beyaz değilde sarı görünüyor.Misal chrome açıyorum beyaz olması gereken yerler hep sarıya çalan bi beyazlık var. Yiğenimde de Mi5 var LG panel onunkide aynı sarı gibi onun cihazı alınalı bi 5-6 ay oldu benimki 3-4 gün olunca bi sorayım dedim sıkıntı olursa gönderiyim geri.

jdi panel Japon teknoloji panellerdelir. Lg nin 2 tik üstündedir. sarımsı dediginiz olay belki .Ayarlar menusunden renk kontrastan kaynakli olabilir.Veyaki Kirilmaz caminda sarimsi olabilir. ciplak haliylemi sarı ?

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115

Benim ki de sarımsı ekran jdi panel. Avantajları göz yormaması ve 3d touch destekliyor olması. Lgd panel 3d desteklemiyor ve mavi ışığı yoğun verdiği için gözü yoruyor geceleri. Los ve aosp romlarda ekranı bembeyaz yapabiliyoruz renk ayarlarından ama miui de henüz mümkün değil. Dilerseniz ekran ayarlarına girip renk&kontrast ayarlarından bi ayar yapabilirsiniz.

MrReckless

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi5S
Konular
8
Benim ki de sarımsı ekran jdi panel. Avantajları göz yormaması ve 3d touch destekliyor olması. Lgd panel 3d desteklemiyor ve mavi ışığı yoğun verdiği için gözü yoruyor geceleri. Los ve aosp romlarda ekranı bembeyaz yapabiliyoruz renk ayarlarından ama miui de henüz mümkün değil. Dilerseniz ekran ayarlarına girip renk&kontrast ayarlarından bi ayar yapabilirsiniz.
Lg veya jdi panel olduğunu nereden görebiliriz? Hangi program gösteriyor?

Dreamer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
şehmuz
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
Hayırlı olsun..
3-6 saat ekran süresi normal mi bu telefonla?
Isınma durumu nasıl?
Batarya %100 den çok çabuk 8-10puan düşüyor, siz de durum nasıl?
Ben hiç 4 ün altına düşmedim genellikle de oyun oynarım ( mobile legends ) Ki bu oyun bayağı bir şarj yiyor.
Oyun oynamazsam 6-7 arası gidiyor ( bu değerler genellikle wi fi kullanımı mobil de 5,5 - 6 saat gider )
Isın ma olarak ta oyun oynarken 40 dereceyi gördüm oda sıcaklığı 25 derece iken 42 derece ye çıkınca uyarı vermesi için onay verdim. Şimdiye kadar çıkmadı eğer sahil kesimlerinde iseniz 45 e kadar çıkabilir diye tahmin ediyorum...
Ayrıca stabil rom kullanıyorsanız bekleme modunda bana göre çok pil tüketiyordu ben de beta ya geçtim, Stabile oranla çok daha iyi...
Söyleyeceklerim bu kadar...

Üst Alt